Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 1326 tot 1330
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Waarom de tweede generatie vaak verbrast wat de eerste opbouwde

Twee derde van de babyboomers zal tijdens zijn leven geld erven – het merendeel na hun vijftigste levensjaar. Voeg daar de kinderen aan toe die al geld toegestopt krijgen terwijl de ouders nog leven en de totale erfenis wordt alleen maar groter. Maar als het verleden een voorspeller is voor de toekomst ziet het er voor de meeste erfgenamen niet goed uit.

Uit een studie van het Boston College Center for Retirement Research blijkt dat familiefortuinen zelden lang meegaan. 70% van de erfenis is bij het einde van de tweede generatie verdwenen. Bij de derde is dat al 90%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Jongeren zouden beter deze 5 financiële doelstellingen behalen vóór hun 30e

Jongeren in hun 20-er jaren ondergaan enorme veranderingen in hun leven. Ze studeren af, vinden een job, trouwen, kopen een huis, krijgen kinderen, bouwen hun carrière verder uit, … Al deze gebeurtenissen kunnen een enorme financiële impact hebben. Toch zijn er 5 doelen die ze zouden moeten bereiken, ongeacht wat er gebeurt.

Een financieel plan is bijzonder belangrijk. Het helpt om jouw financiële doelstellingen sneller te bereiken. Deze 5 financiële doelstellingen zou iedereen voor zijn 30e bereikt moeten hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Wereldeconomie schakelt versnelling hoger, V.S.A en V.K. hebben moeite

Het Internationaal Monetair Fonds, onder leiding van Christine Lagarde, blijft positief omtrent de groei van de wereldeconomie. De vooruitzichten voor dit jaar en volgend jaar werden deze maand vastgelegd op 3,5 procent groei voor 2017 en 3,6 procent groei voor volgend jaar en dit ondanks de mindere groei in de V.S.A. en het Verenigd Koninkrijk.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Euro is voorlopig de grote winnaar van een half jaar Trump

De euro noteert maandag op zijn hoogste niveau tegenover de dollar in twee jaar tijd en flirtte de voorbije dagen zelfs even met de grens van 1,17 dollar. De uitspraken vorige donderdag van ECB-voorzitter Mario Draghi – die zei dat de bank in het najaar zal overleggen of het opkoopprogramma voor schuldpapier geleidelijk zal worden afgebouwd – kunnen de klim van de eenheidsmunt voorlopig niet afremmen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Ruim 2.500 producten in het Verenigd Koninkrijk zijn 'gekrompen'

Ondernemingen hebben in de afgelopen vijf jaar de inhoud van de verpakkingen van ruim 2.500 producten in het Verenigd Koninkrijk verkleind, terwijl ze de prijs gelijk hielden.