EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1326 tot 1330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Koersen cryptomunten staan opnieuw onder druk

De koersen van verschillende cryptomunten stonden vrijdag onder druk. Dit lijkt samen te hangen met onder meer de vrees voor strenger toezicht. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Trump voert een handelsoorlog met de EU

Trump heeft een ware handelsoorlog ontketend. De president van de Verenigde Staten kondigde vorige week aan dat de VS 25% gaat heffen over de invoer van staal. Als reactie hierop liet Brussel weten dat de EU bereid is om tegenmaatregelen te nemen. Uiteraard bleef een reactie van Trump niet lang uit.

Volgens kenners is de kans aanwezig dat de Europese Unie daadwerkelijk maatregelen gaat nemen tegen het protectionisme van Trump. Sinds de verkiezingsoverwinning van Trump werd er al gevreesd voor importheffingen en Trump komt zijn verkiezingsbeloftes nu steeds meer na. Volgens Trump is de importheffing op staal nodig om ‘dumping’ tegen te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Regulering cryptomunten in Rusland vanaf 1 juli

2017 was het jaar van de doorbraak voor cryptomunten. 2018 lijkt het jaar te worden van de regulering van de cryptomarkt. Er worden steeds meer regels opgelegd rond handel in en van cryptomunten. Rusland reguleert zijn cryptomarkt vanaf 1 juli.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Van alle kanten aangevallen

Paul Tudor Jones is een wereldberoemde belegger die maar zelden in de publiciteit treedt. Vorige week gaf hij echter een interview.

Paul Tudor Jones is een wereldberoemde belegger die maar zelden in de publiciteit treedt. Vorige week gaf hij echter een interview.

Hij had een interessante vergelijking voor de situatie waarin de nieuwe Fed-baas zich sinds zijn aantreden bevindt.

Tudor Jones vergeleek Powells situatie met de onmogelijke situatie waarin General George Custer zich tijdens de voor Amerikanen mythische Battle of the Little Bighorn in 1876 bevond.

Tijdens die slag werd Custer gedwongen een heuvel op te vluchten, van waar hij van alle kanten vijandige krijgers zag komen. Met als gevolg dat Custer niet alleen de slag verloor, maar ook zijn leven.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Steenrijke zakenman die beleggers oplichtte en opschepte dat gerecht hem niets kon maken, riskeert nu toch jarenlange celstraf. En hij lijkt het plots te beseff

Het is intussen twee jaar geleden dat het FBI de omstreden beleggingsfondsmanager Martin Shkreli (34) uit zijn flat in Manhattan, New York haalde. De man die onder meer bekend werd doordat hij een medicijn opkocht voor hiv-patiënten en de prijs ervan opdreef met 5.000 procent – van 11 tot 609 euro per pil – werd vorige zomer schuldig bevonden aan het oplichten van investeerders. Vandaag kan zich dat vertalen in een gevangenisstraf van meer dan 10 jaar. En waar hij altijd pochte dat niets of niemand hem iets kon maken, slaat hij plots een berouwvolle toon aan.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs