EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13251 tot 13255
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

Geplande eurotop over Griekenland afgelast

Vandaag zou een eurotop plaatsvinden met alle staatshoofden en regeringsleiders van alle 28 EU-lidstaten. Die eurotop is afgelast, meldt Donald Tusk op Twitter. De eurotop met de staats- en regeringsleiders van de 19 landen van de eurozone gaat wel door om 16 uur.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

Tsipras valt in eigen mes: alleen Merkel kan nieuwe impasse Griekse crisis nog doorbreken

De Griekse premier Alexis Tsipras hield het Griekse volk voor dat hij bij een ‘nee’ in het referendum van vorige week een betere onderhandelingspositie zou krijgen. Maar nu blijkt dat hij door zijn tactische zet de Griekse banken in zombiebanken heeft veranderd, en er 25 miljard euro extra geld nodig is. Geld dat hij niet zomaar krijgt.

‘t Zag er goed uit. Eindelijk beweging. Dat waren de geluiden uit Brussel afgelopen vrijdag ten aanzien van de voorstellen die de Griekse regering deed om een nieuw pakket aan leningen te kunnen ontvangen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

Als gevolg van 9/11 is Amerikaanse overheid negatief over bitcoin

Deze week praten we met Ian Grigg, die inmiddels al 20 jaar met crypto-currencies bezig is. Hij geeft ons een overzicht van de geschiedenis en hoe bij bitcoin in is gerold. Als gevolg van onder meer 9/11 is de Amerikaanse overheid negatief over bitcoin. Ian werkt aan revolutionaire nieuwe methoden om online waardesystemen op te zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

Eurogroep ziet grote problemen met Griekse deal: kosten miljarden hoger, Finnen dwars, twijfel over Tsipras

De eurolanden praten zondag verder over de positie van Griekenland binnen hun muntunie. Een urenlange vergadering van de ministers van Financiën leverde zaterdag nog geen overeenstemming op over de vraag of de nieuwe Griekse voorstellen voldoende zijn om onderhandelingen over nieuwe financiële steun te beginnen.

De ministers, verzameld in de eurogroep, hervatten hun overleg zondag om 11.00 uur. Vervolgens is het vanaf 16.00 uur de beurt aan de regeringsleiders en staatshoofden van de eurolanden. Zij moeten uiteindelijk de knoop doorhakken en bepalen of er verder met de Grieken kan worden gepraat. Is het antwoord negatief, dan volgt een top met de leiders van alle 28 EU-lidstaten om de gevolgen voor heel Europa te bespreken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

Eurogroep zondag verder

Het overleg van ministers van Financiën van de eurolanden (eurogroep) is zaterdagavond even voor middernacht afgelopen. Zondag gaat het overleg over een aanvraag van Griekenland voor financiële steun verder, zo liet de Finse minister Alexander Stubb via Twitter weten.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs