EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13256 tot 13260
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Renteverhoging dit jaar nefast voor wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft nog maar eens van zich laten horen inzake de geplande renteverhogingen van de Federal Reserve, de Centrale bank van de Verenigde Staten van Amerika.

Eerder in juni werden er door de Fed berichten de wereld ingestuurd waarin ze duidelijk maakten dat de Amerikaanse economie bijna klaar is voor een serie van renteverhogingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Wereldwijde spike in nieuwe dieptepunten

De strategen van Gavekal Capital hebben een overzichtje gemaakt van het percentage aandelen dat nieuwe 65-daags dieptepunten raakt. En dat levert een interessant beeld op.

De strategen van Gavekal Capital hebben een overzichtje gemaakt van het percentage aandelen dat nieuwe 65-daags dieptepunten raakt. En dat levert een interessant beeld op.

Met de recente dalingen mag natuurlijk geen verbazing wekken dat het aantal nieuwe dieptepunten oploopt. Vooral in Europese aandelen draait het momentum. Daar noteert een kwart van de aandelen op het laagste punt van het afgelopen kwartaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

IMF: groei opkomende landen vertraagt, Griekse economie zwaar onder druk

De internationale economie groeit dit jaar iets trager dan in 2014 en gaat minder hard vooruit dan eerder werd gedacht. Dat voorspelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een donderdag gepubliceerde update van zijn economische prognoses.

Het IMF verwacht dat de internationale economie dit jaar met 3,3 procent groeit, na een plus van 3,4 procent in 2014. In april ging het fonds nog uit van een groei met 3,5 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

EU-president Tusk wil praten over schuldverlichting Griekenland

EU-president Donald Tusk heeft de hoop op goede voorstellen vanuit Griekenland nog niet opgegeven. Dat liet hij donderdag via Twitter weten, na een telefonisch overleg met de Griekse premier Alexis Tsipras.

Griekenland moet donderdag met voorstellen komen voor bezuinigingen en economische hervormingen, die als voorwaarde gelden voor verdere financiƫle steun voor het land. De experts van de geldschieters van het land rekenen de plannen vervolgens door, waarna de ministers van Financiƫn van de eurolanden (de eurogroep) zich er zaterdag over zullen buigen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Chinese juweliers zien vraag naar goud dalen

De verkopen van de grootste juweliersketen in China, Chow Tai Fook, waren in de afgelopen drie maanden 17% lager dan in het eerste kwartaal van dit jaar, zo schrijft de Financial Times. De daling van de verkopen is grotendeels toe te schrijven aan de afnemende vraag naar gouden sieraden.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs