EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13286 tot 13290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Brent Cook: maak 10 keer je geld in de volgende grondstoffenbull

Nevsun Resources: +8.900%. Virginia Mines: +3.500%. Altius Minerals: +10.000%. First Quantum: +21.000%, oftewel 210 keer over de kop. Dat zijn de fantastische rendementen die de eerste jaren na de millenniumwisseling te behalen waren. Tenminste, voor degenen die dapper genoeg waren dezelfde aandelen te kopen die eerst tot 99% waren gedaald in de voorafgaande, slopende bearmarkt.

Brent Cook, bekend exploratiegeoloog en beursvolger, kocht weliswaar niet precies de bodem noch verkocht hij precies de top. Maar hij zat wel in al deze bedrijven tijdens die hausse. Cook bekent dat hij ook niet weet waar ditmaal de bodem ligt. Maar hij legt in een presentatie op de Sprott Resource Conference uit dat grondstoffen nu eenmaal cyclisch zijn. En dat het niet de vraag is of we deze rendementen weer gaan zien, maar wanneer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

Inflatie weer onder nul

Voor wie nog een bewijs moest hebben voor het falen van de huidige kwantitatieve versoepeling op monetair vlak: De inflatie blijft laag, nu zelfs weer onder nul.

De Duitse en Spaanse inflatie is in september veel sterker afgenomen dan eerst door ECB-economen gedacht werd, zo weet DeTijd. De Duitse inflatie is naar -0,2 procent gegaan, terwijl in Spanje er ondertussen een deflatie van 1,2 procent heerst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

Amerikaanse voorspeller Martin Armstrong verwacht financiële crisis

Belangrijke De Amerikaanse voorspeller Martin Armstrong verwacht een grote financiële crisis. Volgens Armstrong is een enorme schuldencrisis aanstaande. “Het is eigenlijk al begonnen, met Griekenland in 2010. Het zal niet allemaal gebeuren op één dag, maar landen zullen na elkaar omvallen, als een soort dominospel. Vanaf 1 oktober 2015 gaat het bergafwaarts.” zetten het Chinese bedrijf Alibaba massaal op het advies verkopen. Het bedrijf dat sinds vorig jaar op de beurs is te vinden heeft sinds mei al 75 miljard dollar verloren aan beurswaarde.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

Column Kees de Kort | De zon schijnt binnen en buiten

De maandelijkse conjunctuurindicator van het CBS bevestigt wat al even duidelijk was. BNR's macro-econoom Kees de Kort: "De Nederlandse economie bevindt zich in een opwaartse beweging."

Of, beter gezegd: "De zon schijnt buiten en de zon schijnt binnen. Het aantal kleine plusjes neemt toe, het aantal kleine minnetjes neemt af. Het gaat niet allemaal erg snel, maar de richting van de beweging is heel nadrukkelijk omhoog."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

30 september: deflatie geen probleem voor Weidmann en 5 andere dingen die je moet weten

De inflatie in de eurozone duikt weer onder het nulpunt. Maar volgens de baas van de Bundesbank is dat geen probleem. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs