EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13291 tot 13295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 augustus 2015

Belgen bezitten samen een kwart meer dan voor de crisis

De Belgische gezinnen beschikten tijdens het eerste kwartaal dit jaar over een recordvermogen van ongeveer 2.400 miljard euro. Netto, zonder rekening te houden met vastgoed en na een verrekening van de schulden, is er sprake van een financieel vermogen van 972,5 miljard euro. Dat blijkt uit een rapport van de bank ING Groep. Tegenover het uitbreken van de financiële crisis zeven jaar geleden is het vermogen met een kwart gegroeid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 augustus 2015

Goldman Sachs verliest veel geld

De zakenbank Goldman Sachs staat bij de meeste mensen bekend als een bank die op een risicovolle manier veel geld probeert te verdienen. Op basis van de laatste crisis mogen we inderdaad zeggen dat de zakenbanken vaak meer risico nemen dan we vooraf zouden bedenken. Het woord ‘bank’ riep eerder veel vertrouwen op, maar die tijd is inmiddels al lang achter de rug. De banken zijn de afgelopen jaren in het kwade daglicht gezet en veel van hen moesten uiteindelijk ook het toneel verlaten.

Ondanks alles is het uiterst interessant om te bekijken hoe de zakenbanken presteren. Voor vandaag wouden we graag de zakenbank Goldman Sachs uitlichten. Een recent verschenen rapport maakt immers duidelijk dat een team bij Goldman Sachs dit jaar ontzettend grote verliezen heeft geleden. Volgens betrouwbare bronnen zou dit team al 50 miljoen dollar armer zijn geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

Grootste Goudmijn dalen 21%

Aandelen van de grootste goudmijnen ter wereld zijn dit jaar met 21% gedaald. Deutsche Bank zette enkele weken twee goudmijnen op de kooplijst. De aandelen van deze twee mijnen stegen...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

Diamantair licht KBC op voor 63 miljoen dollar

Een 58-jarige diamantair heeft KBC via diens pas opgedoekte Antwerpse Diamantbank voor meer dan 63 miljoen dollar opgelicht. De man leidde de bankiers jarenlang om de tuin via stromannen, loze beloftes en smokkelpraktijken, meldt De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 29 augustus 2015

4 geheimen van self-made miljonairs

Tom Corley spendeerde 5 jaar aan een studie van 233 self-made miljonairs. Wat is het succes van deze miljonairs? Corley wou weten of al deze miljonairs een gemeenschappelijke factor hebben die hen hebben gedreven naar succes. Uit zijn onderzoek blijkt dat er wel degelijk een gemeenschappelijke factor bestaat: ze hebben allemaal specifieke dagelijkse gewoontes.

Maar er is meer. Naast de belangrijke dagelijkse gewoontes vond Corley ook dat de meeste miljonairs ook een mentor hadden die hen de knepen van het vak leerde. De 233 miljonairs die mee deden aan zijn onderzoek hadden een gemiddeld vermogen van $ 4,3 miljoen. De juiste mentor vinden kan u dus $ 4,3 miljoen opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs