EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13301 tot 13305
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Nigel Farage maakt Europa met de grond gelijk

Nigel Farage doet het weer. In een toespraak voor het Europese Parlement maakt hij heel het systeem van de Europese Unie met de grond gelijk. De Europese Unie is een experiment en dit experiment faalt. De Europese bevolking zet zich af tegen iets dat ze nooit gewild hebben.

De Europese Unie is ontstaan uit het idee van enkele idealisten. Iedereen die zich verzette tegen het idee werd aanzien als een extremist. Maar nu blijkt opnieuw dat Europa niet werkt omdat ieder land anders is, zoals deze ‘extremisten’ al jaren zeggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Grexit of niet, Nederland betaalt

Wat er dit weekend ook in Brussel besloten gaat worden over Griekenland, het gaat Nederland geld kosten. Of het nu is omdat Griekenland failliet gaat en leningen niet kan terugbetalen, of omdat Europa de portemonnee trekt voor extra noodsteun en schulden kwijtscheldt.

Nederland heeft bij elkaar ruim 20 miljard euro aan Griekenland geleend, blijkt uit berekeningen in opdracht van de NOS. Waar komt dat geld vandaan, en wat zien we daarvan terug als Griekenland failliet gaat of uit de euro stapt?

[...]

Lees verder op NOS.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Varoufakis zei al in 2011: ‘We zijn op weg naar het grote zwarte gat’

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis waarschuwde al in 2011, toen nog als hoogleraar economie, voor een scheiding tussen Noord- en Zuid-Europa.

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis waarschuwde al in 2011, toen nog als hoogleraar economie, voor een scheiding tussen Noord- en Zuid-Europa.

In een interview met De Groene Amsterdammer vertelt hij: ‘Als we nu niet snel iets doen, krijgen we een scheiding langs de Rijn in Europa. Duitsland, Nederland, de Scandinavische landen, Slowakije, Polen verenigen zich in één Europa. De rest, inclusief Frankrijk, wordt het andere Europa. En het zal aan beide kanten veel pijn doen.’

[...]

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Sanctiepolitiek tegen Rusland kost 100 miljard euro

De economische sancties die het Westen uitvaardigde tegen Rusland kosten de EU bijna 100 miljard euro. Kennelijk had de Russische president Poetin gelijk, toen hij er herhaaldelijk voor waarschuwde dat de economische en financiële sancties tegen zijn land Europa zelf zullen schaden.

Lees verder op dewaarheid.nu
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Huis kopen vaak goedkoper dan huren

Door de extreem lage rente en door de snel stijgende huren is het nu bijna overal in Nederland goedkoper om een huis te kopen dan om te gaan huren. Dat schrijft de Volkskrant op basis van een uitgebreid onderzoek naar de Nederlandse woningmarkt. Vooral in de Randstad betalen huurders naar verhouding veel meer dan huizenkopers voor dezelfde ruimte.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs