EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13346 tot 13350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Wil u zo gaan reizen in de toekomst?

De strijd voor armleuningen tussen passagiers zal in de luchtvaart van de toekomst compleet zijn verdwenen. Anderzijds zullen vele passagiers gedurende de volledige reis elkaar frontaal moeten aankijken. Dat zijn een aantal voorspellingen die volgens waarnemers uit de nieuwe ontwikkelingen voor het interieur van de vliegtuigen kunnen worden afgeleid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Eén cruciale vaardigheid voor succes is voor iedereen bereikbaar

Bijna tachtig jaar na de eerste publicatie van de bestseller ‘Think and Grow Rich’ blijven de pijlers van het succes nog altijd onveranderd, al hebben ze misschien een modernere deklaag gekregen. Dat schrijft journalist Kathleen Elkins in een bijdrage voor het magazine Business Insider. Vandaag wordt gesproken over zachte vaardigheden en emotionele intelligentie, maar die eigenschappen zijn volgens Elkins altijd cruciaal geweest.

“In het boek ‘Think and Grow Rich’ bracht journalist Napoleon Hill verslag uit van zijn observaties over vijfhonderd miljonairs - waaronder Andrew Carnegie, Henry Ford en Charles Schwab - in het begin van de twintigste eeuw,” merkt Kathleen Elkins op. “Uiteindelijk zou ‘Think and Grow Rich’ één van de grootste beststellers uit de literaire geschiedenis worden.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

De grote Chinese GDP-hoax

Economen werkten deze week waarschijnlijk met een onderdrukt glimlachje hun Excel-sheetjes met Chinese economische groeicijfers bij. Zo ook Albert Edwards, strateeg bij SocGen. Maar hij beleefde eigenlijk nog meer lol aan de reacties her en der:

Economen werkten deze week waarschijnlijk met een onderdrukt glimlachje hun Excel-sheetjes met Chinese economische groeicijfers bij. Zo ook Albert Edwards, strateeg bij SocGen. Maar hij beleefde eigenlijk nog meer lol aan de reacties her en der:

Meer marktvolgers vragen zich openlijk af of de GDP-cijfers wel kloppen. De Economist geeft de Chinese autoriteiten nog wel het voordeel van de twijfel, zoals de meesten. Maar ook zij vermoeden dat de data niet de hele werkelijkheid weergeeft:

De Economist denkt echter niet dat de cijfers helemaal uit de lucht gegrepen zijn, maar alleen gladgestreken. Zo zou China in de beginjaren 2000 juist de groei onderschat hebben om niet teveel in de kijker te lopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

‘Beter Europees toezicht had problemen Griekse banken kunnen voorkomen’

Bij de start van de kredietcrisis kwamen de problemen van de banken op het bordje van de overheid. In Griekenland is het tegenovergestelde gebeurd. Dat was niet nodig geweest als politici het bankentoezicht beter hadden opgetuigd.

Dat stelt Ivo Arnold, hoogleraar economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. “De Griekse crisis laat zien dat de doelstelling van de bankenunie (centraal Europees toezicht op de Europese banken, red.) nog steeds niet is gerealiseerd. Wat was ook al weer die doelstelling? Dat was dat banken en overheden elkaar niet mee zouden sleuren in een crisis. En nu gebeurt dat weer. De Griekse banken komen in de problemen door de Griekse overheid”, constateert Arnold.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Goudvoorraad China stijgt met 57% naar 1.658 ton

China heeft vandaag voor het eerst in zes jaar weer openheid gegeven over de omvang van haar publieke goudvoorraad, zo meldt Bloomberg. Sinds 2009 heeft het land haar goudreserve weten uit te breiden van 1.054 naar 1.658 ton, een toename van 57 procent. dat is veel minder dan de duizenden tonnen waarover gespeculeerd werd.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs