EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13351 tot 13355
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Brexit veel schadelijker dan Grexit

Een exit van het Verenigd Koninkrijk zou voor de Europese Unie en de Europese economie veel schadelijker zijn dan een Grexit. Die stelling bracht de Duitse denktank Bertelsmann Stiftung naar voor.

Griekenland representeert amper twee procent van de Europese economie. Groot-Brittannië is net iets omvangrijker, kunnen we wel zeggen. Ook al gebruikt het land niet de euro, het is een niet te negeren deel van de Europese Unie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Griekse crisis: Delhaize en andere bedrijven betalen Grieks personeel contant uit

Meerdere grote bedrijven betalen hun personeel in Griekenland uit in contanten, als gevolg van de sluiting van de banken. Daarmee bieden ze de werknemers de mogelijkheid om volledig over het loon te beschikken.

Onder meer de supermarktketen Delhaize zou zijn personeel van de Griekse tak in cash uitbetalen. Ook Kotsovolos, de Griekse dochteronderneming van het Britse Dixons Carphone en andere internationale bedrijven keren het loon ‘handje contantje’ uit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

"Griekse crisis is niet de schuld van stoute Duitsers"

De Griekse crisis is niet de schuld van de "stoute Duitsers", maar van de Griekse leiders van de jongste vijftien tot twintig jaar. Dat vindt de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

OXI is wel leuk, maar niet zonder oxygen

De Grieken hebben per referendum zich uitgesproken tegen de voorwaarden voor het eisenpakket vanuit de EU (en de IMF). Op de TV waren dolblije Griekse demonstranten te zien. Eerder werd de maandelijkse aflossing van de IMF-schuld niet betaald. Kan Griekenland echter deze crisis overleven?

[...]

Lees verder op vrijetribune.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Moeten spaarders in Griekenland opdraaien voor de verliezen?

Banken in Griekenland gaan mogelijk het spaargeld van burgers aanspreken om de banken opnieuw te kapitaliseren, dat schrijft de Financial Times op basis van verschillende bronnen in de financiële sector. Er wordt gesproken over een ‘haircut’ van tenminste 30% van alle spaartegoeden boven de €8.000. 

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs