EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13351 tot 13355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015

Olieminister Noorwegen: “$40 olieprijs onhoudbaar”

$40 voor een vat crude olie is onhoudbaar. Prijzen zullen weer stijgen zodra de voorraden van de markt verdwijnen. Dat zegt de olieminister van Noorwegen, Tord Lien, tegenover Bloomberg.

$40 voor een vat crude olie is onhoudbaar. Prijzen zullen weer stijgen zodra de voorraden van de markt verdwijnen. Dat zegt de olieminister van Noorwegen, Tord Lien, tegenover Bloomberg.

“In de afgelopen maanden heeft zich een groot voorraadoverschot ontwikkeld. Dit surplus zal in de komende twaalf maanden afnemen dankzij de huidige lage prijzen”, zo stelt Lien tijdens een interview in Oslo. ”En daarom zal de prijs van $40 voor een vat olie op lange termijn weer verdwijnen.”

Een lage olieprijs drukt zwaar op de economie van Noorwegen. De olie-industrie beslaat namelijk 50 procent van de totale export van Noorwegen.

Afnemende investeringen en dalende inkomsten zorgen voor een flinke daling van de werkgelegenheid: er zijn al meer dan 20.000 banen verloren gegaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Duitse staatskas goed vol: begrotingsoverschot stijgt naar 1,4 procent

De Duitse economie draait op volle toeren, en dat is goed nieuws voor de Duitse staatskas. Die zit goed vol. Uit cijfers van het Duitse bureau voor statistiek blijkt dat het begrotingsoverschot in de eerste zes maanden van het jaar 21,1 miljard euro bedraagt, of 1,4 procent van het bbp.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Gartman: “Bullish op olie was foute keuze”

De beroemde marktexpert Dennis Gartman veranderde vorige week vrijdag plotseling van een olie-bear in een olie-bull. Enkele dagen later liet hij voor de camera’s van CNBC alweer weten dat dit een foute beslissing was.

Maandag dook de koers van een vat WTI-olie onder de 40 dollar, het laagste niveau in 6,5 jaar. Noordzee-olie (Brent) daalde ook verder in prijs. De prijs van een vat kwam 4% lager uit op $43,28, de laagste prijs sinds maart 2009.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

"Belg kan 33.000 euro meer ontlenen dan 2 jaar geleden"

De daling van de hypotheekrente is de voorbije twee jaar groter geweest dan de stijging van de woningprijzen. Op twee jaar is een woning 10.000 euro duurder geworden, terwijl je met dezelfde maandlast 33.000 euro meer kunt ontlenen. Dat blijkt uit een leningonderzoek van Immotheker, gespecialiseerd in onafhankelijk woonkredietadvies en vermogensopbouw.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

5 redenen waarom Tesla-rijders dol zijn op Duitse snelwegen

Nederlandse chauffeurs van een Tesla Model S ontdekken vooral tijdens vakantie waarom zij een goede keus hebben gemaakt. Buurland Duitsland blijkt namelijk een paradijs voor de elektrische auto van Amerikaanse makelij. Er zijn wel 5 redenen om schaterend door Duitsland te scheuren.

Denkend aan Duitsland zien Nederlanders brede Autobahnen en snelle auto’s. Precies de biotoop waar ook de snelle elektrische auto’s van het Amerikaanse Tesla zich thuis voelen. De noodzaak om regelmatig elektriciteit bij te laden, blijkt op de Duitse snelwegen geen enkel probleem. Daarom 5 redenen om op vakantie te kiezen voor een route die door Duitsland leidt.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs