EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13361 tot 13365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015

De krankzinnige Engelse vastgoedmarkt: 8 kopers voor elk aangeboden pand

Over het Kanaal vechten 8 kandidaten om elk huis dat te koop wordt aangeboden. Dat blijkt uit cijfers van het NAEA (National Association  for Estate Agents), die de Engelse vastgoedmakelaars groepeert. Het cijfer was de voorbije 11 jaar nooit hoger, met per makelaar gemiddeld 462 mensen die zich als kandidaat-koper hebben opgegeven.

Het aanbod daarentegen blijft karig. Makelaars hadden in juni gemiddeld 55 panden in de aanbieding, al waren er dat 11 meer dan een maand eerder. Verontrustend zijn de dalende verkopen aan jonge gezinnen (first time buyers). Die zijn nog goed voor 23% van de aankopen, vergeleken met 29% in de maand mei. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015

Valuta oorlog niet ten einde

De Venezuelaanse munt is nu zo waardeloos dat mensen het zelfs gebruiken als servetten. In mei kon je voor minder dan 300 bolivar nog in het bezit komen van een enkele dollar. Vandaag de dag is daar meer dan het dubbele voor nodig.

De officiële inflatie in Venezuela is 68,5%. Maar de werkelijkheid is volgens Steve Hanke – een Professor die het “Troubled Currencies Project” leidt – anders. Het gezamenlijk project van het Cato Institute en de Johns Hopkins University geeft aan dat de werkelijke inflatie in Venezuela waarschijnlijk rond de 808% ligt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015

'Minder draagvlak voor huidig pensioenstelsel'

Jongeren, mensen die veel van baan wisselen en hoogopgeleiden zijn steeds minder tevreden over de inrichting van het huidige pensioenstelsel.

Jongeren, mensen die veel van baan wisselen en hoogopgeleiden zijn steeds minder tevreden over de inrichting van het huidige pensioenstelsel.

"Het draagvlak voor solidariteit is sterk onder druk komen te staan", staat er in het rapport. Bijna de helft van de jongeren zou ontevreden zijn over het feit dat zij meebetalen aan de pensioenen van anderen.

Vooral mensen jonger dan 35 jaar en mensen met hoge inkomens zien weinig heil in het collectieve stelsel. Deze groep zal volgens het SCP in de toekomst alleen nog maar verder groeien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015

Olieminister Noorwegen: “$40 olieprijs onhoudbaar”

$40 voor een vat crude olie is onhoudbaar. Prijzen zullen weer stijgen zodra de voorraden van de markt verdwijnen. Dat zegt de olieminister van Noorwegen, Tord Lien, tegenover Bloomberg.

$40 voor een vat crude olie is onhoudbaar. Prijzen zullen weer stijgen zodra de voorraden van de markt verdwijnen. Dat zegt de olieminister van Noorwegen, Tord Lien, tegenover Bloomberg.

“In de afgelopen maanden heeft zich een groot voorraadoverschot ontwikkeld. Dit surplus zal in de komende twaalf maanden afnemen dankzij de huidige lage prijzen”, zo stelt Lien tijdens een interview in Oslo. ”En daarom zal de prijs van $40 voor een vat olie op lange termijn weer verdwijnen.”

Een lage olieprijs drukt zwaar op de economie van Noorwegen. De olie-industrie beslaat namelijk 50 procent van de totale export van Noorwegen.

Afnemende investeringen en dalende inkomsten zorgen voor een flinke daling van de werkgelegenheid: er zijn al meer dan 20.000 banen verloren gegaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Duitse staatskas goed vol: begrotingsoverschot stijgt naar 1,4 procent

De Duitse economie draait op volle toeren, en dat is goed nieuws voor de Duitse staatskas. Die zit goed vol. Uit cijfers van het Duitse bureau voor statistiek blijkt dat het begrotingsoverschot in de eerste zes maanden van het jaar 21,1 miljard euro bedraagt, of 1,4 procent van het bbp.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs