EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13391 tot 13395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Rijkste Chinees verliest 3,2 miljard euro op één beursdag

De rijkste Chinees, Wang Jianlin, is maandag 3,6 miljard dollar (3,2 miljard euro) verloren door de verliezen op de beurzen wereldwijd. Wang, voorzitter en oprichter van de groep Dalian Wanda gespecialiseerd in vastgoed en vrije tijd, verloor meer dan 10 procent van zijn fortuin in een enkele beursdag, zo blijkt uit de miljardairsindex van het financiële persagentschap Bloomberg, die de fortuinen opvolgt van 's werelds rijkste mensen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Zwitserland exporteerde in juli veel goud naar Azië

Aziatische landen hebben in de maand juli meer dan 100 ton goud uit Zwitserland gehaald, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het Zwitserse douane. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van een maand eerder. De stijging komt voor een belangrijk gedeelte voor rekening van India, dat in juli ruim 69 ton goud importeerde. Dat was ruim drie keer zoveel als in de maand juni.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Economie China is ‘Black Box’, niet handig als je zo belangrijk bent voor de wereld

China wordt steeds belangrijker voor de wereldeconomie. Daarom is het zo storend dat de groeicijfers van de belangrijkste economie van Azië ondoorzichtig zijn.

China wordt steeds belangrijker voor de wereldeconomie. Daarom is het zo storend dat de groeicijfers van de belangrijkste economie van Azië ondoorzichtig zijn.

De beurspaniek van de afgelopen weken culmineerde afgelopen maandag in enorme koersdalingen van aandelen. Op westerse beurzen ging het om percentages van drie tot vijf procent. Dinsdag herstelden aandelenmarkten in Europa en de VS daarentegen spectaculair.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

AEX index ruim 4% hoger, China verlaagt rente

De Amsterdamse beurs herstelt snel van de paniek van gisteren. Bereikten we gistermiddag nog een dieptepunt van iets meer dan 400 punten, op het moment van schrijven staat de graadmeter op ruim 437 punten. Dat is 4,24% meer dan de slotkoers van gisteren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Marc Faber verwacht grote wereldwijde crisis

De wereldeconomie stevent af op een nieuwe grote crisis, dat zegt Marc Faber in een gesprek met Chris Martenson. Hij wijst op de wereldwijde groeivertraging en op het feit dat de productiviteit en de kapitaalinvesteringen in heel veel landen niet meer toenemen. Ook wijst de extreme en aanhoudende daling van de grondstofprijzen volgens Faber uit dat de economie het beduidend slechter doet dan over het algemeen wordt aangenomen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs