Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1341 tot 1345
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Euro-clearing niet meer in Londen?

Wat moet er gebeuren met de City in Londen tijdens en na de Brexit-onderhandelingen? De Europese Commissie wil euro-clearing vanuit het Verenigd Koninkrijk schier onmogelijk maken. Maar is uitwijken naar Frankfurt of Parijs wel een optie?

Of de Brexit er in 2019 komt, valt nog af te wachten. De weg ligt de komende jaren nog vol met obstakels die het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie kunnen bemoeilijken dan wel onmogelijk maken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Al het geld van de wereld in perspectief

De website Howmuch.net heeft een zeer duidelijk en compacte chart gemaakt van al het geld in de wereld. In de infographic hieronder is te zien dat er volgens schattingen in totaal 83,6 biljoen dollar aan geld op de wereld is. Dat is alle vormen van geld, deposito’s, munten en briefjes. De totale waarde van alle aandelenmarkten wereldwijd is 66,8 biljoen dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

'Duizenden Nederlanders op zwarte lijst banken'

Duizenden Nederlanders staan op een "zwarte lijst'' die banken hanteren om ongebruikelijke transacties, witwassen en financiering van terrorisme te melden. Het zou gaan om veel BN'ers.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

Britse pond is zwakste munt van het jaar, op de Turkse lira na

Vrijdag exact een jaar geleden beslisten de Britten met 52% van de stemmen tegen 48% om uit de Europese Unie te stappen. In de eerste maanden na de zogenaamde Brexit was er sprake van een zekere euforie. Ondanks een scherpe daling van het Britse pond, bleef de economie in een eerste tijd stevig overeind.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

7 tips uit Shark Tank die je kunnen helpen miljonair te worden

Als er iets is waar de juryleden van Shark Tank verstand van hebben, dan is het hoe je miljonair moet worden. Marc Cuban opende een café nog voor hij oud genoeg was om te mogen drinken. Daymond John begon met $40 en een lening van zijn moeder het miljardenbedrijf FuBu. Chris Sacca verdiende miljoenen met vroege investeringen in Uber, Instagram, Twitter, … Als je het hier niet kan leren, kan je het nergens leren.

Achter de schermen van de show gaven de leden van Shark Tank advies aan Kim Lachance Shandrow over hoe je miljonair moet worden.