EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13401 tot 13405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015

Grondstoffen naar laagste prijsniveau sinds 1999

De prijs van grondstoffen is deze eeuw nog nooit zo laag geweest als nu. De Bloomberg grondstoffenindex zakte tot onder de 87 punten, het laagste niveau sinds 1999! De grondstoffenprijzen dalen omdat beleggers wereldwijd minder economische groei verwachten. Ook de daling van de olieprijs is een belangrijke factor.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015

Staatspensioenfonds China mag in aandelen beleggen

Het belangrijkste staatspensioenfonds van China mag vanaf nu ook op de Chinese aandelenmarkt beleggen, zo meldt het Chinese persbureau Xinhua. De Chinese overheid hoopt met deze nieuwe maatregel een verdere daling van de Chinese beurs tegen te houden. Vorige week daalde de Shanghai Stock Exchange met bijna 12% en vandaag ging de index opnieuw met ongeveer acht procent onderuit.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015

Goud en zilver report (Week 33)

De goudprijs steeg de afgelopen week van €1.003,28 naar €1.019,03 per troy ounce (+1,57%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €441,55 naar €432,75 zakte (-2%). Goud lijkt te profiteren van de wereldwijde vlucht naar veilige havens, terwijl zilver de afgelopen week net als andere grondstoffen juist in prijs daalde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015

Zwarte maandag op de Chinese beurs

De Chinese beurs is vandaag opnieuw hard onderuit gegaan. Afgelopen vrijdag verloor de index al ruim 4% en vandaag ging de Shanghai Composite met nog eens 8% omlaag. Sinds de Azië crisis is de aandelenmarkt van China niet meer zo hard gedaald als vandaag.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 23 augustus 2015

4 grafieken die de Amerikanen in de gaten houden

Ook de Amerikanen zullen zich de afgelopen week rot geschrokken zijn. Zo bereikte Wall Street een nieuw 6 maanddieptepunt en bezweken belangrijke steunlijnen. Wij hebben een aantal grafieken op een rij gezet die de Amerikanen op dit moment nauwlettend in de gaten houden. Sommige grafieken sturen aan op een herstel, andere op een verdere daling.

Op de eerste grafiek kunnen we zien dat de S&P 500 index de afgelopen week onder haar belangrijke trading range is gesloten. De steun van 2040 bezweek uiteindelijk op donderdag en daarmee lijkt het startschot voor een verdere daling gegeven te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs