EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13406 tot 13410
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

De grootste YouTube-ster ter wereld verdient 6,8 miljoen per jaar

Van niemand zijn de video’s op filmpjessite YouTube zo vaak bekeken als die van PewDiePie, de bijnaam van de 25-jarige Zweed Felix Kjellberg. Hij verdiende vorig jaar 6,8 miljoen euro met het maken van filmpjes.

“Als ik er nu over nadenk, was het volkomen absurd.” Dat zei Kjellberg begin dit jaar tegenover de Daily Mail over zijn beslissing om te stoppen met zijn universitaire opleiding.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Franse premier: "Basis voor akkoord met Griekenland"

Er bestaat een basis voor een akkoord om Griekenland financieel te redden. Dat heeft de Franse premier Manuel Valls vandaag gezegd op radio RTL. Hij vertelde er ook bij dat er geen taboes mogen zijn als het aankomt op een herschikking van de Griekse schuld.

"Frankrijk is ervan overtuigd dat we het risico van een Grexit niet mogen nemen", zei Valls. "Niet om economische redenen, en al zeker niet om politieke redenen".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Frans offshorebedrijf Technip schrapt 6000 banen

De Franse dienstverlener aan de olie- en gasindustrie Technip zet flink het mes in zijn personeelsbestand. Er komen in totaal zesduizend banen te vervallen bij het bedrijf. De vloot wordt ingekrompen van 36 naar 23 schepen.

Aanleiding voor de stevige ingreep is de nog altijd flink lagere prijs die voor ruwe olie worden betaald in vergelijking met vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Olie diep rood na zorgen Europa en Iran

Maandag daalde Brent olie met meer dan 6%. Men verwacht dat de olieprijs nog meer zal zakken door drie redenen: De huidige overproductie, de potentiële bijkomende productie vanuit Iran en door zorgen over Griekenland. We brengen deze redenen elk meer aan het licht in dit artikel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

"Griekse banken hebben nog geld in voorraad tot vrijdag"

De Europese Centrale Bank weigerde gisteren de noodkredieten voor de Griekse banken verder op te trekken. Die dreigen nu snel kopje onder te gaan: er zou nog maar tot vrijdag voldoende geld in kas zitten om elke Griek 60 euro per dag te kunnen laten afhalen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs