EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13436 tot 13440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

Hebben we nu de bodem bij de goudsector te pakken?

De goudsector begon aan het begin van dit jaar nog zo veelbelovend. Toch hebben de mijnaandelen deze trend niet weten vast te houden; de afgelopen maanden zijn deze aandelen flink door de mand gezakt. Het technische beeld is echter nog steeds onveranderd.

We kunnen op de bovenstaande grafiek zien dat de belangrijkste ETF binnen de goudsector nog steeds beweegt binnen een neerwaartse trend. De afgelopen week hebben we opnieuw de onderkant van het trendkanaal bereikt, en hebben we deze opnieuw positief getest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

China speelt een zeer gevaarlijk spel

Vannacht liet de centrale bank van China weten dat ze haar munt heeft gedevalueerd om zo de munt haar eigen weg te laten gaan op de valutamarkt. Dit kon eerst niet omdat het verboden zat aan de dollar. Dit kan echter weleens het begin zijn van een zeer gevaarlijk spel wat de Chinese overheid op hoog niveau aan het spelen is.

De afgelopen twee dagen heeft er namelijk al een flinke kapitaalvlucht plaatsgevonden op de valutamarkt. Veel beleggers trekken weg uit China omdat zij bang zijn dat de Chinese overheid verdere maatregelen gaat nemen om haar valutamunt verder in waarde te laten dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

Eurogroep buigt zich vrijdag over akkoord

De eurogroep, de vergadering van de ministers van Financiƫn van de eurozone, komt vrijdag om 15 uur bijeen om zich uit te spreken over het technisch akkoord dat Griekenland bereikt heeft met zijn geldschieters. De woordvoerder van eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem heeft dat vandaag bekendgemaakt op Twitter.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

De superioriteit van goud opnieuw bewezen

De Chinese economie koelt af en dat stemt de hoge heren in Beijing zenuwachtig. De grootste devaluatie in ruim 20 jaar zou de export moeten opkrikken. Dat gaat natuurlijk ten koste van de economische ontwikkeling van de modale Chinees, en de uitbouw van een stabiele Chinese middenklasse.

De devaluatie is miniem, slechts 1.8 % t.o.v. de sterke dollar. Onvoldoende om de export te kickstarten en de rode exportcijfers (-8% t.o.v. vorig jaar) van het bord te vegen. Maar wel al ruim voldoende voor burgers om zich te wapenen tegen inflatie: een nieuwe run on gold lijkt ingezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

Kraft Heinz schrapt 2.500 banen in VS en Canada

De Amerikaanse voedingsmiddelengigant Kraft Heinz, die ontstond na de fusie tussen Kraft Foods en H.J. Heinz, schrapt circa 2.500 banen in de Verenigde Staten en Canada. Dat maakte het bedrijf bekend. Volgens de leiding kan er effectiever worden gewerkt en moet de organisatie vereenvoudigd worden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs