EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13441 tot 13445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2015

De olieprijs is bezig met een nieuw record

De olieprijs is voor de achtste week op rij bezig met het vormen van een rode candlestick. De afgelopen 8 weken is de olieprijs flink in waarde gedaald en deze trend lijkt alleen maar sterker te worden. Uiteraard heeft de daling van de olieprijs voor een groot deel te maken met de problemen die er in de groeilanden te vinden zijn. Vooral de economische problemen in China zorgen ervoor dat de olieprijs terrein inlevert.

Als we naar het verleden kijken dan kunnen we zien dat de olieprijs op dit moment bezig is met het vormen van een nieuw record. Het verlies van deze week zou een nieuwe reeks opleveren van 8 achtereenvolgende weken waarbij de olieprijs daalt. Dit is de langste reeks sinds het jaar 1986.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2015

Asian Development Bank keurt lening van een miljard goed voor Kazachstan

De Asian Development Bank kwam vandaag met het nieuws dat het een lening van $1 miljard heeft goed gekeurd voor Kazachstan. Dit nadat het afgelopen week haar munt – de tenge – had gedevalueerd. Kazachstaanse autoriteiten kondigden donderdag aan dat zij – net als China vorige week met de yuan deed – de tenge loskoppelt van de dollar en de roebel om zo een vrij verhandelbare munt te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2015

Weer domper China, AEX zakt: vooral grondstof-aandelen voelen pijn

De zoveelste klap voor de Chinese beurs, dit keer vanwege zwakke cijfers over de Chinese industrie. Op de Amsterdamse beurs voelen bedrijven die grondstoffen en basismaterialen leveren dat.

De zoveelste klap voor de Chinese beurs, dit keer vanwege zwakke cijfers over de Chinese industrie. Op de Amsterdamse beurs voelen bedrijven die grondstoffen en basismaterialen leveren dat.

Paf! Weer 4 procent eraf op de Chinese beurs deze vrijdag. Daarmee komt het weekverlies op ruim 11 procent.

De malaise van vrijdag had vooral te maken met een nieuwe peiling onder inkoopmanagers van industriële bedrijven voor de maand augustus. Die duidde op versterkte krimp van de Chinese industrie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2015

De crisis in China in beeld gebracht

De economie van China is duidelijk in een vertraging terecht gekomen en dat heeft ook zijn vruchten afgeworpen op de beurs van China. Zo heeft de Chinese beurs de afgelopen twee maanden flink wat waarde moeten inleveren en de vraag is of de Chinese stieren deze daling dit jaar nog ongedaan kunnen maken. Om de ernst van de Chinese crisis in beeld te brengen hebben wij een aantal grafieken voor u uitgekozen.

Op de eerste grafiek kunnen we zien dat China te maken heeft met een zeer ernstig toekomstig probleem. Zo blijkt uit het onderzoek van Macquarie dat de Chinese werkende populatie de piek bereikt heeft. Volgens dit onderzoek moet China dus de komende jaren rekening houden met vergrijzing. Uiteraard kan dit grote gevolgen hebben voor de Chinese economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2015

Deutsche Bank trekt zich terug uit goudmarkt

Deutsche Bank heeft haar laatste activiteit op de goudmarkt afgestoten, zo bericht Reuters. Begin vorig jaar trok de bank zich al terug uit de fixing van de goudprijs en nu stopt ze ook met het uitvoeren van zogeheten over the counter transacties op de goudmarkt in Londen. Standard Chartered zou interesse hebben om deze taak over te nemen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs