Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 13441 tot 13445
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 mei 2015

Recordbedrag aan aandeleninkoopprogramma’s aangekondigd

Ondanks de praktisch gelijkgebleven winstcijfers in het eerste kwartaal, worden grote Amerikaanse bedrijven nog steeds overspoeld met cash. En dat geld blijven ze gebruiken om eigen aandelen in te kopen. Grote bedrijven gaven in april zelfs toestemming voor 141 miljard dollar aan nieuwe inkoopprogramma’s: een record. Het was namelijk het hoogste bedrag ooit aangekondigd in een maand, volgens Biriny Associates, een moneymanagement- en researchfirma.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 21 mei 2015

Syriza-parlementariër: ‘Griekenland op 5 juni failliet’

Als er niets verandert kan Griekenland op 5 juni niet meer aan zijn internationale verplichtingen voldoen.

Het land moet dan bijna 300 miljoen euro aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) overmaken en dat is onmogelijk zonder een voorafgaande overeenkomst met geldschieters. Dit beklemtoonde de fractiewoordvoerder Nikos Filis van de regerende Coalitie van Radicaal Links (Syriza) van premier Alexis Tsipras.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 21 mei 2015

Bitcoinference 2015 laatste weekend van mei

Eind deze maand, in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 mei, vind de Bitcoinference 2015 plaats. Deze keer in samenwerking met Berlage Meet & Workspace, onderdeel van de oude Amsterdamse aandelenbeurs, Beurs van Berlage. Twee dagen in het teken van de zakelijke en wetenschappelijke kanten van Bitcoin, cryptocurrencies & en afgeleiden hiervan. Early Bird Tickets zijn nog verkrijgbaar. Wanneer men met bitcoins betaald, krijgt men 25% korting. Studenten krijgen 50% korting, maar hebben geen toegang tot de dinners 's avonds. Meer over de toegangsprijzen hier.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 mei 2015

De rijkste Chinees ter wereld ziet zijn rijkdom in een klap verdwijnen

Kent u Li Hejun? Deze zakenman uit Beijing werd door Forbes in april nog uitgeroepen tot de rijkste Chinees ter wereld. De brave ondernemen bezit in totaal 33 miljard dollar (30 miljard euro). Of beter: hij bezat.

De man is grote baas van Hanergy, de grootste beursgenoteerde multinational die bezig is met zonnepanelen. Tja, de groene energie, dat durft al eens verlieslatend uitvallen. Daar weet Johan Vande Lanotte alles van, niet waar? Verschil met de Belgische socialist is dat Li Hejun zijn verlies zelf moet incasseren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 mei 2015

Miljardenboete voor banken die wisselkoersen manipuleerden

Vijf wereldbanken moeten een boete van 5,1 miljard euro betalen omdat ze de wisselkoers van bepaalde munteenheden en ook de rentevoet gemanipuleerd zouden hebben om er financieel hun eigen voordeel uit te halen. Dat meldt BBC.