EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13446 tot 13450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Na Federal Reserve nu ook Bank of England ‘klaar’ voor renteverhoging

Deze avond om 20u zal er tijdens de beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank beslist worden of de rente al dan niet verhoogd kan worden. Ook korter bij huis staat er een renteverhoging op het schema, de bestuurders van de Bank of England zien dergelijke beleidsaanpassing ook wel zitten.

Momenteel handhaaft de Bank of England een rente van 0,5 procent. Het is ondertussen 9 jaar geleden dat de BoE de rente voor het laatst verhoogde, maar hier kan de komende maanden verandering in komen volgens de Britse gouverneur van de centrale bank, Mark Carney.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Zilverprijs stijgt 3,75% in aanloop naar FED

De zilverprijs steeg gisteren 3,75%. De markt houdt er blijkbaar rekening mee dat de FED...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Domeinnaam Gold.co.uk brengt recordbedrag op

In het Verenigd Koninkrijk is onlangs een recordbedrag van £600.000 (omgerekend ruim €820.000) neergeteld voor de domeinnaam gold.co.uk, zo bericht de Telegraph. Voor zover bekend is dat het hoogste bedrag dat ooit betaald is voor een webadres dat eindigt op het Britse 'co.uk'. 

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Europees hof van justitie pakt uitkeringstoerisme aan

Het Europese hof van justitie heeft zich uitgesproken in een zaak over sociale uitkeringen voor burgers uit de Europese Unie die in een andere lidstaat wonen. Het hof oordeelde dat die Europese migranten geen automatisch recht hebben op sociale uitkeringen in het land waar ze zich vestigen. Verschillende landen keken uit naar die uitspraak en zullen waarschijnlijk hun eigen regels op het oordeel van het hof aanpassen.

Concreet diende het Europese hof zich uit te spreken over een Zweedse familie die in Duistsland woont. Zowel de moeder als de oudste dochter van het gezin hadden in Duitsland werkloosheidsvergoedingen aangevraagd en voor de kinderen had het gezin ook kinderbijslag aangevraagd

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Meer Britse ponden onder de matras of in het buitenland dan in portefeuilles

Slechts een kwart van alle Britse ponden in bankbiljetten beschikbaar zijn om in het Verenigd Koninkrijk uitgegeven te worden. Dat blijkt uit een rapport van de Bank of England. De rest van de geldvoorraad zit volgens de instelling in het buitenland, op zwarte markten en in een spaarpot of onder de matras. Het rapport voegt er aan toe dat het gebruik van cash geld verder afneemt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs