EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13481 tot 13485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Olieprijs gedaald naar laagste stand in zes jaar tijd

De olieprijs stond woensdag stevig onder druk. De prijs voor een vat ruwe Amerikaanse olie (WTI) daalde tot onder de 41 dollar, de laagste stand in zes jaar tijd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Nieuwe technologie maakt zuiveren goud milieuvriendelijker

Het bedrijf EZOCM Engineering heeft een nieuwe machine ontwikkeld waarmee goud op een veel schonere manier gescheiden kan worden van zilver en andere metalen. Door op een slimme manier gebruik te maken van luchtdruk kan het goud bijna volledig gescheiden worden van andere metalen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Doomsday klok slaat één minuut voor twaalf

Dit China, dat het handje vasthield van de wereldeconomie, ondersteund door laatste redmiddelen die nog restte in het financiële systeem, blijkt nu ook zelf naar de laatste redmiddelen te grijpen om te voorkomen dat het mee naar beneden getrokken wordt door de rest van de wereld.

Maar het blijkt allemaal tevergeefs...

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Greenspan verwacht zwakke economische groei

Volgens voormalig Fed-voorzitter Alan Greenspan gaat het nog steeds niet goed met de Amerikaanse economie. De productiviteit neemt amper toe en dat betekent dat we voorlopig ook geen sterke economische groei hoeven te verwachten. Ook blijven de investeringen achter, omdat de besparingen van de Amerikaanse huishoudens amper toenemen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

‘Verkoop nieuwbouwwoningen terug op niveau van voor de crisis’

De verkoop van nieuwbouwwoningen is terug op het niveau van voor de crisis, stelt de branchevereniging van projectontwikkelaars en bouwondernemers NVB.

De verkoop van nieuwbouwwoningen is terug op het niveau van voor de crisis, stelt de branchevereniging van projectontwikkelaars en bouwondernemers NVB.

Het afgelopen halfjaar zijn er in totaal 14.822 nieuwe woningen verkocht. Dat zijn er gemiddeld bijna 2500 per maand. “We moeten voor dezelfde mooie verkoopcijfers terug naar de lente van 2008”, zegt NVB-directeur Nico Rietdijk.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs