EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13486 tot 13490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Zilverproductie daalt 7% in grootste producerende landen

De zilverproductie is, in de belangrijkste landen qua productie van zilver, met 7% gedaald. Met name de daling in de laatste maanden....

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Column Kees de Kort | Herstel wordt gedragen door gezonde banken

Je kunt afspreken wat je wilt, maar het herstel wordt gedragen door gezonde banken, zegt macro-econoom Kees de Kort over Griekenland. 'Daar zijn de schulden niet het grote probleem, het is de economie'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Marc Faber: "Bewaar deel van je vermogen buiten het financiële systeem"

“Centrale banken hebben met hun beleid de voedingsbodem voor een nieuwe crash gecreëerd die vroeg of laat tot uitbarsting zal komen. Ik raad daarom iedereen aan om tenminste een gedeelte van hun vermogen buiten het financiële systeem aan te houden en ik denk dat goud dan een zeer wenselijke asset is, zeker voor deze prijs”, zo vertelt beleggingsgoeroe Faber tegenover CNBC.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Beleggers halen $2,3 miljard weg uit goud ETF's

Beleggers hebben in de maand juli $2,3 miljard aan vermogen weggehaald uit goud-ETF’s, zo blijkt uit cijfers van BlackRock. Door de prijsdaling zijn veel speculatieve beleggers uit goud gestapt, om geld vrij te maken voor andere beleggingen. In de maand juli daalde de goudprijs in dollars naar het laagste niveau in meer dan vijf jaar tijd, terwijl de prijs in euro’s het laagste niveau sinds het begin van dit jaar aantikte.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Liquidatieheffing zorgt al voor 10.000 faillissementen

Graydon, een leverancier van handelsinformatie, komt met vernietigende cijfers op de proppen. De toegenomen taks op het liquideren van bedrijven, heeft ervoor gezorgd dat in België al tienduizend ondernemingen werden opgedoekt, aldus Trends.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs