EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13491 tot 13495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Is er een tekort aan fysiek zilver?

De zilverprijs kreeg vorige maand een heuse pandoering te verwerken, het zilvercontract bereikte op 24 juli een dieptepunt op 14,39 dollar per ounce, meer dan 8% lager dan de koers op 1 juli (15,70 dollar per ounce).

Deze prijsevolutie was vreemd, omdat de vraag naar fysiek zilver van investeerders op datzelfde moment  zeer groot was. In de maand juli werd er meer zilver aangekocht via goud999 dan tijdens gelijk welke andere maand in 2015!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

China injecteert bijna $100 miljard in bankensector

De Chinese centrale bank heeft deze week bijna $100 miljard van haar valutareserves in twee Chinese banken geïnjecteerd. De maatregel is bedoeld om de kapitaalbasis van beide banken te versterken en daarmee de kredietverlening aan de economie te versoepelen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Jij verdient het om miljonair te worden. Dit zijn enkele tips

Iedereen verdient het om miljonair te worden, ook jij. Grant Cardone is zo’n miljonair die begon met niets. Hij bouwde een fortuin op en deelt graag zijn ervaringen. Focus, toewijding en geen excuses zijn de hoekstenen van zijn succes.

Dit zijn de tips van Grant Cardone die ook u miljonair kunnen maken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Marc Faber: “Aandelen al ongemerkt in bear markt”

De beroemde contraire belegger Marc Faber waarschuwt al jarenlang voor een beurscrash. Het is duidelijk dat zijn voorspellingen tot nu toe niet zijn uitgekomen. Maar de uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report is van mening dat Amerikaanse aandelen zich al ongemerkt in een bear markt bevinden.

“Verschillende indices bevinden zich dichtbij hun jaartoppen, maar als je kijkt naar de nieuwe 12-maand toppen en nieuwe 12-maand bodems, dan zijn er veel meer nieuwe bodems dan nieuwe toppen”, zo zei Faber begin deze week tegen CNBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 augustus 2015

Bank of America: de goudprijs is ondergewaardeerd

De meeste bekende analisten zijn negatief over de toekomst van de goudprijs. Tenminste, dat probeert de media ons duidelijk te maken. Overigens is het niet vreemd dat veel analisten de goudsector liever vermijden; de afgelopen vier jaar heeft deze sector immers flink waarde verloren. Toch was de stemming onder de analisten rond het jaar 2011 nog geheel anders. Tijdens de rally bij de goudprijs, die voortduurde tot het jaar 2011, waren nog heel veel mensen er van overtuigd dat de goudprijs nog veel meer in waarde zou gaan stijgen. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en weten we dat dit scenario niet is uitgekomen.

Een recent onderzoek van Bank of America Merrill Lynch onthult dat het huidige sentiment in de goudsector voor het laatst zo negatief was in het jaar 2009. En we weten dat de goudprijs toen twee jaar later in waarde was verdubbeld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs