EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13526 tot 13530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Column Kees de Kort | Huizenprijzen omlaag, goed voor de kinderen

De bovenste laag van de Amerikaanse bevolking gaat het behoorlijk voor de wind, maar intussen blijven kinderen veel langer thuis wonen. Funest voor de woningmarkt, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Het idee is toch dat je een eigen huis gaat kopen als je 25 à 30 wordt, maar zo is het een min voor de huizenmarkt."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Pensioenfondsen staan er stuk slechter voor

De Nederlandse pensioenfondsen zijn er afgelopen maand een stuk slechter voor komen te staan, blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van onderzoekbureau Aon Hewitt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Barrick Gold voorbereid op goudprijs van $900

Barrick Gold, het grootste goudmijnbedrijf ter wereld, heeft een scenario voorbereid voor een goudprijs van $900 per troy ounce. Dat werd woensdag duidelijk bij de presentatie van de kwartaalcijfers.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Centrale bank Zwitserland koopt meer aandelen

De Zwitserse centrale bank heeft haar belang in Amerikaanse bedrijven als Apple en Exxon Mobil verder uitgebreid, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Amerikaanse toezichthouder SEC. Volgens de statistieken bezit de Zwitserse centrale bank aandelen in meer dan 2.500 verschillende beursgenoteerde ondernemingen, een portefeuille die eind juni een waarde had van $38,6 miljard.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Mark Mobius: “grondstoffen bodemen uit, bear market nadert einde”

De olieprijs zakt nu al enkele maanden naar de laagste niveaus sinds jaren. Overaanbod zou de voornaamste oorzaak zijn van de meest recente prijsontwikkelingen maar dat is volgens Mark Mobius, voorzitter van Templeton Emering Markets Group, absoluut niet het geval.

Hij beweert namelijk dat de forse daling van de olieprijs gedreven wordt door het negatieve sentiment dat er tegenwoordig heerst op de financiële markten. Verder verwacht hij ook dat het einde van de dalende grondstofprijzen in zicht is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs