Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 13531 tot 13535
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Geldcreatie: De feiten en de mythes

Afgelopen vrijdag organiseerde de Rijksuniversiteit Groningen in de Balie in Amsterdam een interessant symposium over het thema geldschepping. Verschillende deskundigen kregen de kans om hun visie op geld uiteen te zetten en daarna was er ook ruimte voor een debat tussen de verschillende sprekers. Bekijk de video op Marketupdate.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Kijktip: De prijs van de euro (Deel 2)

Radar Extra onderzoekt hoe het Nederland is vergaan sinds de invoering van de euro. Wat is er met die €240 miljard gebeurd die naar Griekenland is gegaan en waarom pompt de Europese Centrale Bank meer dan €1.100 miljard in de eurozone? Vanavond wordt het tweede deel van ‘De prijs van de euro’ uitgezonden om 20:30 op NPO 1.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Wordt Bitgold de nieuwe manier van betalen?

Onlangs werden we door een van onze lezers geattendeerd op BitGold, een online platform waarop je goud kunt bewaren en verhandelen. Maar de ambitie van de ontwikkelaars van BitGold gaat verder, want met hun nieuwe platform is het ook mogelijk betalingen te doen in goud. Wordt BitGold het nieuwe Paypal?

Bron: Slimintrading.com
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Goud kan weer schitteren tijdens een afkoelende aandelenmarkt

Jeff Reeves zette in een opiniestuk op marketwatch zijn verwachtingen uiteen over een mogelijke positieve ontwikkeling voor de goudprijs. Reeves is zeker geen goud bull en probeerde het publiek in september door middel van deze column nog te overtuigen dat goud voor goed zijn glans verloren zou hebben. En geef hem eens ongelijk. Behalve een laatste stuiptrekking in februari dit jaar beweegt de goudprijs uitermate saai over de grafiek.

[...]

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 1 juni 2015

Het horloge waarmee Rafael Nadal tennist: daar kun je makkelijk drie huizen van kopen

Rafael Nadal staat als één van de weinige toptennissers daadwerkelijk op de baan met een gesponsored horloge. Maar de Spanjaard heeft dan ook een gadget van ruim zeven ton om zijn pols.

Sleept tennisfenomeen Rafal Nadal voor de tiende keer de titel in de wacht bij het mannentoernooi in Roland Garros? Die vraag houdt de tenniswereld dezer dagen bezig.

Maar collega’s van gravelkoning Nadal kijken in Parijs ook naar iets anders, zo signaleert zakenkrant The Wall Street Journal: het bijzondere horloge dat Nadal op de baan draagt. Het gaat om een uniek exemplaar van het Zwitserse bedrijf Richard Mille.