EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13546 tot 13550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Groeicijfer Griekse economie geeft mooier beeld van werkelijkheid

De cijfers over de Griekse economie verrasten vriend en vijand. In het tweede kwartaal groeide het bruto binnenlands product (bbp) met 0,8 procent terwijl een krimp van 0,5 procent werd verwacht.

De cijfers over de Griekse economie verrasten vriend en vijand. In het tweede kwartaal groeide het bruto binnenlands product (bbp) met 0,8 procent terwijl een krimp van 0,5 procent werd verwacht.

"Het groeicijfer van het tweede kwartaal van de Griekse economie geeft een mooier beeld dan de huidige, werkelijke situatie", zegt Ineke Valke, analist bij vermogensbeheerder Theodoor Gillissen, over de cijfers die het Griekse statistiekbureau Elstat donderdag naar buiten bracht.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Meer Nederlandse steden willen experimenteren met basisinkomen

Nadat Utrecht aan het begin van de zomer de wereldpers haalde toen het stadsbestuur aankondigde een experiment te zullen opstarten met een gegarandeerd basisinkomen, willen nu meer Nederlandse steden dat voorbeeld volgen. Tilburg staat het verst in zijn plannen en wil volgend jaar een groep van 250 steuntrekkers een onvoorwaardelijk basisinkomen geven. Bedoeling van het experiment is uit te vinden of mensen ook naar werk zullen blijven zoeken wanneer ze daartoe niet worden verplicht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Economie Oekraïne blijft sterk krimpen

De Oekraïense economie is in het tweede kwartaal opnieuw sterk gekrompen, al was de neergang wel minder fors dan in de voorgaande periode.

De krimp kwam uit op 14,7 procent op jaarbasis, tegen een achteruitgang van 17,2 procent in het eerste kwartaal van dit jaar. Op kwartaalbasis kromp de economie van Oekraïne met 0,9 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Zo zien de schulden bij de huishoudens eruit

Er zijn nieuwe cijfers verschenen over de schulden die de Amerikaanse huishoudens hebben. De totale schuld van de huishoudens bleef in het tweede kwartaal onveranderd op 11,85 triljoen dollar. Uiteraard is dit een zeer hoog bedrag en u zult zich wellicht afvragen waar deze schuld dan precies uit bestaat.

Op de grafiek hierboven kunnen we zien waar de schulden bij de huishoudens uit bestaan. Zo zien we dat de hypotheekschuld nog steeds een zeer belangrijke plaatst inneemt. Het afgelopen kwartaal is de hypotheekschuld echter wel afgenomen met 55 miljard dollar. Ook kunnen we zien dat de Amerikaanse huishoudens nog steeds veel lenen om de studeerkosten van hun kinderen te kunnen betalen. Deze schuld is sinds het jaar 2003 flink toegenomen omdat het belang van goede scholing cruciaal is voor het verkrijgen van een baan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Volop leegstand in Londen door speculanten

Vorige week maakten we al melding van de ontwikkeling dat steeds meer investeerders uit het buitenland panden in de regio Amsterdam opkopen en leeg laten staan, in de hoop er forse winst op te kunnen maken. Toen waarschuwden verschillende partijen als voor een situatie waarbij de hoofdstad ten prooi zou vallen aan leegstand. Volgens een artikel van de Volkskrant zou die situatie zich in Londen reeds hebben voorgedaan en is leegstand daar in sommige wijken eerder regel dan uitzondering.

Vastgoed in Londen is erg in trek en daarmee is de woningmarkt er de afgelopen jaren oververhit geraakt. Mensen met veel geld lijken er soms blindelings huizen te kopen, zonder dat ze er interesse in hebben om in die huizen te gaan wonen of ze zelfs maar voor verhuur geschikt te maken.

[...]

Lees verder op Vastgoed.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs