EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13551 tot 13555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 augustus 2015

Even bijpraten met Paul Buitink over reinvent.money, Bitcoin en meer

Paul Buiging is een Nederlander van afkomst die sinds kort weer terug is in Nederland, dit na enkele jaren woonachtig geweest te zijn in Ecuador. In de Nederlandse Bitcoin wereld kennen we Paul al langer van zijn wekelijkse show 'de week van Bitcoin' en zijn 'geld voor de toekomst' conferentie vorig jaar in Rotterdam. Ook dit jaar zal hij een conferentie organiseren genaamd 'reinvent.money' waar diverse sprekers en panels hun visie zullen gaan geven op mogelijke geldalternatieven.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Bloedbad in Athene

Na vijf weken gedwongen sluiting van de Griekse beurs opende ze vandaag weer. De echo van openingsbel was nog te horen en de Athex Composite index dook al ruim 20% omlaag. Een bloedbad waar vooral de Griekse banken zwaar in werden getroffen.

De Griekse nationale bank en de bank Piraeus namen een duik van wel 30%, het maximum toegelaten dagelijkse percentage op de beurs van Athene. Zo valt de Griekse aandelenmarkt waarschijnlijk helemaal terug tot op het steunniveau van september 2012.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Griekenland -17%, koperprijs op nieuw dieptepunt

De Griekse ATHEX 20 index opende vanochtend ruim 20% in min. Rond het middaguur staat er een verlies van zo’n 17% op het bord. De beurs handelde weer voor het eerst sinds 26 juni. Is deze daling een grote verrassing? Totaal niet. Een aantal Griekse aandelen handelen ook dagelijks in de VS. En de Global X FTSE Greece 20 ETF (GREK), waarvan de dagelijkse omzet op zo’n $ 15 miljoen ligt, zakte sinds 21 juni al met zo’n 17% in euro.

Met name banken gaan hard onderuit. Het bekendste trio – Alpha Bank, National Bank en Piraeus Bank –  vielen alle drie met dagelijkse limiet van 30%. Ondanks de overeenkomst moeten de partijen nog onderhandelen over de details voordat Europa het eerste pakket vrijgeeft. De Grieken zelf schijnen aan te sturen op € 24 miljard, waarvan € 10 miljard bestemd zou zijn voor de herkapitalisatie van banken. Maar volgens de Europese Commissie is een deal in augustus hierover onwaarschijnlijk. Nieuwe overbruggingskredieten zouden noodzakelijk zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

3 augustus: Spanje staat op knappen en 8 andere dingen die je moet weten

Het afscheidingsreferendum van Catalonië komt steeds dichterbij en de regerende conservatieve Partido Popular verliest in de peilingen de absolute meerderheid. Beleggers maken zich zorgen over de politieke toestand in Spanje. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Follow the Money .. All the Way!

Jacob Schot, de Nederlandse advocaat van “Mathematically Perfected Economy™” (MPE), richt zich in het geld debat tot Robin Fransman, en Martijn Jeroen van der Linden en stelt dat geld als schuld moet worden gecreëerd, maar vrij van rente. Lees zijn column op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs