EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13556 tot 13560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 september 2015

BIS: Nederlandse banken in gevaar bij snelle rentestijging

Nederland behoort tot de landen die het meeste risico lopen op een bankencrisis bij een snelle stijging van de rente, blijkt uit zondag gepubliceerde nieuwe cijfers van de Bank for International Settlements (BIS).

Nederland behoort tot de landen die het meeste risico lopen op een bankencrisis bij een snelle stijging van de rente, blijkt uit zondag gepubliceerde nieuwe cijfers van de Bank for International Settlements (BIS).

De schuldenlast van Nederlandse huishoudens is internationaal gezien erg hoog, maar door de zeer uitzonderlijk lage rente blijven hypotheken voor de meeste Nederlanders goed betaalbaar. Dat betekent dat Nederlandse banken ook weinig last hebben van betalingsproblemen, ondanks de grote hoeveelheden hypotheekschuld op hun balans.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 14 september 2015

Vooruitgang in vredesoverleg Oekraïne

Oekraïne en de pro-Russische rebellen kwamen een tijd geleden overeen vanaf 1 september een wapenstilstand te houden. Deze zou moeten leiden tot een algehele vrede door middel van talrijke onderhandelingen. Tot nu toe lijkt die wapenstilstand heel goed te verlopen. Er worden maar weinig incidenten gemeld.

De buitenlandministers van Duitsland, Frankrijk, Oekraïne en Rusland toonden zich zeer tevreden tijdens een overleg in Berlijn. Ze verklaarden bovendien dat er vooruitgang werd geboekt op verschillende vlakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 13 september 2015

Nederlandse blocktrail komt met eigen bitcoin wallet voor IOS, Android en web

Het Nederlandse Blocktrail.com, welke we als sinds 2014 kennen van hun blockchain-analyse activiteiten, heeft nu ook zijn eigen bitcoin-wallet uitgebracht voor IOS, android en web. De mannen van Blockchain claimen dat de wallet trouw blijft aan de decentrale gedachte van Bitcoin en de gebruiker is dus in volledige controle over zijn private keys en zijn bitcoins. Ik ga de wallet zeker uitproberen en ben benieuwd of ik zelf de overstap ga maken van mijn blockchain.info wallet.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 13 september 2015

Zwarte goud zal verder dalen tot 20 USD/vat

Momenteel geraken de olieprijzen niet uit het dal waarin ze gesukkeld zijn de afgelopen maanden, en er is nog meer tegenslag op komst aangezien de globale overschotten aan olie nog groter blijken te zijn dan voorspeld. Het ziet er dan naar uit dat zelfs het worst-case-scenario voor diverse olie-exporterende landen nog niet het ergste lijkt te worden.

Goldman Sachs Group Inc. voorspelt een nog grotere daling voor de olieprijzen de komende maanden. Met een wereldwijde oliestock die nog grotere lijkt te zijn dan verwacht zouden de olieprijzen zelfs kunnen dalen tot maar liefst 20 USD/vat. Pure waanzin lijkt dit voor vele landen welke zwaar steunen op deze export, echter bittere realiteit lijkt dit nu…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 13 september 2015

'Chinese economie blijft tekenen vertonen van zwakte'

De economische groei in China blijft tegenvallen. De industriële productie in augustus en de investeringen tot en met augustus van dit jaar blijven beneden verwachtingen.

De economische groei in China blijft tegenvallen. De industriële productie in augustus en de investeringen tot en met augustus van dit jaar blijven beneden verwachtingen.

De industriële productie steeg in de maand augustus met 6,1 procent ten opzichte van een jaar eerder. Uit een eerder onderzoek van de Amerikaanse krant bleek dat twaalf economen een groei van 6,6 procent hadden voorspeld.

Het Statisch Bureau in China meldt dat de investeringen in China gedurende de eerste acht maanden van dit jaar 10,9 procent hoger waren dan een jaar eerder. Uit onderzoek van persbureau Bloomberg blijkt dat economen rekening hielden met een groei van 11,2 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs