Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 13556 tot 13560
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 21 juni 2015

Varoufakis noemt eurogroep een vreemde club

Een vreemde club die niet in staat is de noodzakelijke beslissingen te nemen. Zo omschrijft de Griekse minister Yanis Varoufakis van Financiën de eurogroep.

Dat is het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden, onder het huidige voorzitterschap van Jeroen Dijsselbloem.

''Een onpartijdige toeschouwer van de beraadslagingen in onze eurogroep, zou tot de veilige conclusie komen dat het een vreemd forum is, slecht uitgerust om goede, harde beslissingen te nemen als Europa die echt nodig heeft'', schrijft Varoufakis in een zaterdag in de Ierse krant Irish Times gepubliceerd opiniestuk.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zondag 21 juni 2015

Goud en zilver report (Week 24)

Door de situatie in Griekenland steeg de vraag naar fysiek goud en zilver, ook in ons land. Hollandgold en Goudstandaard zagen de afgelopen dagen een flinke stijging van de omzet. Beleggers die zich zorgen maken over de economie besluiten een deel van hun vermogen om te zetten in edelmetalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 juni 2015

Dit doen super succesvolle mensen in het weekend

Nog geen plannen voor het weekend? Mooi, want dan kunnen wij je misschien wat inspiratie bieden. Want hoewel het weekend voor de een totaal niet in het teken staat van de werkweek, vormt het voor de ander juist een extensie van de werkweek en een kans om een beetje op schema te komen. Als we de indeling van succesvolle zakenmensen mogen geloven zijn echter meerdere opties goed. Lees mee!

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 20 juni 2015

‘Griekenland komt met aanpassingen’

Griekenland zal proberen met aanpassingen te komen op zijn voorstel om uit de schuldencrisis te komen. Dat heeft de Griekse minister Alekos Flabouraris zaterdag gezegd tegen de Griekse tv-zender Mega.

,,We zullen proberen om ons voorstel aan te vullen, zodat we dichter bij een oplossing komen”, aldus Flabouraris, die geldt als een van de naaste adviseurs van de Griekse premier Alexis Tsipras.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 20 juni 2015

ECB weet niet of Griekse banken maandag nog open gaan

De Europese Centrale Bank (ECB) weet niet of Griekse banken maandag hun deuren kunnen openen. Dat meldt de ECB bij monde van bestuurslid Benoît Cœuré, aldus persbureau Reuters. Grieken nemen het zekere voor het onzekere en hebben de afgelopen dagen grote bedragen van hun rekening opgenomen.