Nieuws / Artikelen met het woord

57308 artikelen gevonden. Artikel 13571 tot 13575
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 17 mei 2015

IMF: Griekse default op 5 juni als er geen deal komt

De Griekse onderhandelingen schieten voor geen meter op en langs allerlei kanten krijgen we nu het signaal dat we best ernstig rekening houden met een Griekse default.

Het lijkt er in ieder geval al op dat Griekenland niet langer op het IMF hoeft te rekenen. Deze instelling zal geen deel uitmaken van een nieuw reddingsplan. Mocht dat er al komen.

De situatie kwam enkele dagen geleden al tot een hilarisch hoogtepunt waarbij Griekenland het IMF terugbetaalde met de centen van het IMF.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

"Griekenland moet met geloofwaardige lijst hervormingen komen"

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Valdis Dombrovskis, meent dat Griekenland "een volledige en geloofwaardige lijst met hervormingen" moet samenstellen. Valdis zei dat vandaag aan de Duitse krant Bild.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

India en China tekenen voor 22 miljard dollar aan handelsakkoorden

India en China hebben vandaag in Shanghai 21 handels- en samenwerkingsakkoorden getekend, goed voor een totale waarde van 22 miljard dollar. De akkoorden werden getekend in aanwezigheid van de Indiase premier Narendra Modi, die op zijn eerste officiële bezoek in China is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

Fitch positiever over Nederlandse economie

Kredietbeoordelaar Fitch heeft zijn groeivooruitzichten voor de Nederlandse economie naar boven bijgesteld. De firma voorziet nu voor zowel 2015 als 2016 een vooruitgang van 1,7 procent. Bij een eerdere schatting in januari was dat nog respectievelijk 1,2 en 1,4 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

Let op!! Zilver breekt uit …

Het heeft eventjes geduurd, maar de zilverprijs breekt nog eens uit. De laatste keer dat de zilverprijs probeerde uit te breken was vorige zomer toen de rally in de kiem werd gesmoord door de rally van de Amerikaanse Dollar. Sindsdien zal zilver terug in een dalende trend … tot nu.

Zilver test momenteel voor de 3e keer de neerwaartse trend sinds juli 2014 en het ziet er sterk naar uit dat het deze keer zal slagen in de opwaartse uitbraak.