EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13571 tot 13575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Moment van bezinning in grondstoffenhandel

De prijzen van diverse grondstoffen veerden dinsdag op na forse dalingen op maandag. Handelaren waren er echter niet zeker van of het huidige prijspeil houdbaar is, gezien de aanhoudende zorgen over de Chinese economie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

IMF en oorlog met China

Het Internationaal Muntfonds ligt op ramkoers met de Chinezen. Christine Lagarde en haar IMF hebben namelijk beslist dat de Chinese munt nog minstens een jaar buiten de korf van internationale reservevaluta’s wordt gehouden.

Bij het IMF voelen ze er dus weinig voor om de renminbi toe te voegen aan het lijstje van mondiale valuta. Hiertoe behoren momenteel de euro, de Amerikaanse dollar, het Britse pound sterling en de yen uit Japan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015

Diesel op laagste niveau 2015, benzine nog niet

Prijzen van benzine diesel dalen aan de pomp, in navolging van lagere olieprijzen. Maar met de benzineprijs gaat het wel minder hard.

Prijzen van benzine diesel dalen aan de pomp, in navolging van lagere olieprijzen. Maar met de benzineprijs gaat het wel minder hard.

Zorgen over de groei van de wereldeconomie en dus ook de vraag naar energie drukken deze zomer op olieprijzen. Kostte een vat Noordzee-olie begin juli nog 64 dollar, inmiddels is dat liefst 20 dollar minder.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015

Goud is positieve uitblinker op bloedrode beursdag

Terwijl de aandelenmarkten diep in het rood staan bewijst goud haar status van veilige haven. De goudprijs staat op het moment van schrijven op $1.160 per troy ounce, dat is 0,2% hoger dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Dat is een zeer bescheiden verlies in vergelijking met de daling van 7% voor de AEX index en de daling van meer dan 5% voor de Amerikaanse beursindices.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 24 augustus 2015

AEX index ruim 7% lager!

De AEX index staat op het moment van schrijven 7,25% lager op 410,76 punten. Als de beurs vanmiddag op dit niveau sluit komt 24 augustus 2015 in de top tien van grootste beursdalingen van de afgelopen dertig jaar! De beursdaling van vandaag kan zich meten met de slechtste beursdagen van oktober 2008 en met 11 september 2001.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs