EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13581 tot 13585
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Griekenland wil op valreep toch nieuwe bail-out

Vandaag voor middernacht moet Griekenland €1,5 miljard terug betalen aan het IMF. Hoewel Minister van Financiën Yanis Varoufakis eerder deze week liet ontvallen dat Griekenland deze terugbetaling niet zal voldoen, blijkt Eerste Minister Alexis Tsipras alsnog een laatste wanhoopsdaad te verrichten, aldus Business Insider.

Eerder had Europees Commissie voorzitter Jean-Claude Juncker nog een helpende hand toegestoken naar de Griekse regeringsleiders. Hoewel de Grieken dit voorstel in eerste instantie afwezen, ziet het er naar uit dat Tsipras alsnog van gedacht lijkt te veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Waarom Jim Rogers wegblijft van goud

De legendarische investeerder Jim Rogers zou niet raar opkijken als aandelen uit de Verenigde Staten zullen dalen. Sterker nog, hij gaat ervan uit dat ze gaan dalen.

In een interview met MarketWacth zei Jim Rogers vorige week dat hij zijn handen afhoudt van aandelen uit de Verenigde Staten. Anderzijds ziet hij juist kansen in de Aziatische markten, waaronder Japan, Rusland en China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Brit wil Griekenland redden via crowdfunding: al 185.000 euro in het laatje

Een 29-jarige Brit heeft een crowdfundingcampagne op poten gezet om Griekenland te redden. "Ik heb het gehad met die aanstellerige politici. Het is nu aan het Europese volk om de Grieken te helpen", aldus Thom Feeney.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

10 gewoontes om de betere belegger te worden

Business Insider publiceerde een lijst met 24 gewoontes om te leren zodat je iedere dag steeds slimmer wordt. Bij Slim Beleggen hebben we 10 gewoontes gevonden die van u de betere belegger kunnen maken. Wie veel leest, bijleert via video’s en zijn favoriete financiële bron regelmatig raadpleegt (Slim Beleggen dus …) zal op termijn de betere belegger worden.

Maar daar blijft het niet bij, deel je kennis met anderen, pas je kennis toe, schrijf op wat je moet doen en vooral wat je niet mag doen en praat met interessante mensen binnen je interesse sfeer (opnieuw Slim Beleggen dus …). Ten slotte moet je je inschrijven op nieuwsbrieven om je de betere belegger te maken … zoals die van Slim Beleggen bijvoorbeeld.

Dit is alvast de infographic van 24 gewoontes die je slimmer maken, we hebben er 10 aangevinkt die van toepassing zijn om de betere belegger te worden …

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Toch weer onderhandelingen: Tsipras wil tweejarig steunpakket en afboeking Griekse staatsschuld

De Griekse regering wil een nieuw tweejarig steunpakket dat loopt via het Europese noodfonds ESM om de financiële behoeften van het land volledig af te dekken, in combinatie met een herstructurering van de Griekse schuldenlast.

De Griekse regering wil een nieuw tweejarig steunpakket dat loopt via het Europese noodfonds ESM om de financiële behoeften van het land volledig af te dekken, in combinatie met een herstructurering van de Griekse schuldenlast.

Dat heeft het kantoor van de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag bekendgemaakt.

Volgens Athene blijft Griekenland aan de onderhandelingstafel en zal tot het laatste moment worden gezocht naar een oplossing van de schuldencrisis, met als uiteindelijke doel in de eurozone te blijven. Tsipras heeft eerder altijd gezegd geen nieuw steunpakket te willen.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs