EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13626 tot 13630
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Blockchain 2.0 in de praktijk: Wees je eigen notaris met de Blockchain Notary

Er wordt wel veel gepraat over Bitcoin 2.0 en de kracht van de Blockchain maar het is altijd fijn wanneer deze beloftes ook daadwerkelijk worden omgezet in daadwerkelijke toepassingen. Zo is er nu de "Blockchain Notary" welke te vinden is op de website van de Bitcoin Embassy Amsterdam. Met deze Blockchain Notaris kan je, door middel van de Blockchain, bewijzen dat een document bestond in een bepaalde vorm op een bepaald tijdstip. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

“Dit is de echte reden waarom goud is gedaald”

Er is teveel bullishness onder goud-markttimers. Dat is dan ook de reden dat het gele edelmetaal tot nu toe heeft gefaald om te reageren om macro-economische factoren die er anders voor hadden gezorgd dat het een rally zou zien. Dat stelt Mark Hulbert, columnist bij Marketwatch.

‘Kijk bijvoorbeeld eens naar vorige week. Als je had geweten dat Griekenland zijn schulden niet zou terugbetalen, dan had je waarschijnlijk een rally voorspeld voor goud’, vertelt Hulbert die toevoegt dat dit komt doordat het edelmetaal wordt gezien als veilige have in tijden van geopolitieke en economische crises. ‘En dat terwijl Griekenland de economische stabiliteit van de hele eurozone in gevaar brengt.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

OESO : economie eurozone verbetert verder dankzij herstel Italië en Frankrijk

De economische omstandigheden in de eurozone gaan nog altijd vooruit. Dat stelde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) woensdag op basis van haar eigen conjunctuurbarometer.

De economische omstandigheden in de eurozone gaan nog altijd vooruit. Dat stelde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) woensdag op basis van haar eigen conjunctuurbarometer.

Vooral in Frankrijk en Italië trekt de groei momenteel verder aan, aldus de denktank. In Duitsland blijft de toch al stevige groei voorlopig stabiel. Het totaalplaatje voor de eurozone is volgens de OESO nu wat gunstiger dan dat van de Amerikaanse, Chinese en Britse economie, waar de groei wat afzwakt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Zilveren munten tijdelijk uitverkocht!

Door de problemen in Griekenland en door de daling van de zilverkoers is de vraag naar zilveren munten zo sterk toegenomen dat verschillende producenten door hun voorraad heen zijn. De Amerikaanse US Mint accepteert sinds dinsdag tijdelijk geen nieuwe bestellingen meer van de populaire Silver Eagle munten en ook het Canadese munthuis zou moeite hebben om aan de vraag te voldoen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Griekse banken blijven hele week dicht

De banken in Griekenland blijven deze week gesloten en ook de pinlimiet van 60 euro per persoon per dag blijft van kracht.

De banken in Griekenland blijven deze week gesloten en ook de pinlimiet van 60 euro per persoon per dag blijft van kracht.

Dat stelde het Griekse ministerie van Financiën woensdag. De banken zijn al anderhalve week gesloten als gevolg van mislukte onderhandelingen voor het verstrijken van het schuldenprogramma op 1 juli.

De ECB heeft de afgelopen dagen het noodkrediet dat de Griekse nationale bank aan de banken mag verstrekken niet verhoogd.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs