EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13631 tot 13635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 september 2015

Jim Rickards over Renteverhoging VS (video)

Het meest recente intervieuw met Jim Rickards. Rickards analiseert de trend in het banencijfer, participatiegraad, economische groei en concludeert dat de rente in de VS....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 7 september 2015

Vijf fouten die veel beleggers maken…

Amper 10% van de beleggers weet de beurs te verslaan. Dit blijkt uit een studie van de Universiteit van Maastricht van enkele jaren geleden onder ruim 68.000 klanten van beleggersbank Alex. We vermoeden dat veel van de beleggers die de beurs niet weten te verslaan zich nauwelijks bewust zijn van de fouten die daaraan ten grondslag liggen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 7 september 2015

Gapend pensioengat na de crisis: wees niet verbaasd als je ton minder krijgt

De kredietcrisis heeft een enorm gat geslagen in de pensioenopbouw van werknemers. De aantasting van de koopkracht van werkgeverspensioenen kan een gemiddelde werknemer om en nabij een vijfde van zijn aanvullende pensioen kosten. Gedurende de pensioenleeftijd gaat het om gederfde bedragen die dik boven de 100 duizend euro uitkomen.

Gelukkig, pensioenfondsen hoeven de komende jaren niet meer te ‘korten’. Met die geruststellende boodschap kwam toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) afgelopen week naar buiten, na beoordeling van herstelplannen van pensioenfondsen die financieel in de problemen zijn gekomen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 7 september 2015

7 september: ECB zet drukpers toch nog niet harder en 6 andere dingen die je moet weten

Zelfs de Italiaan in het ECB-bestuur blijkt nog niet bereid is om de drukpers verder aan te zetten en 6 ander dingen die je vandaag moeten weten. Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beurs in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 7 september 2015

Turkse onrust zet lira op laagste niveau ooit

De aanslag van de Koerdische Arbeiders Partij (PKK) op soldaten in het zuidoosten van Turkije zorgde maandag voor veel onrust op de financiële markten van het land.

De aanslag van de Koerdische Arbeiders Partij (PKK) op soldaten in het zuidoosten van Turkije zorgde maandag voor veel onrust op de financiële markten van het land.

De waarde van de Turkse munt daalde daarbij naar het laagste niveau ooit. De lira zakte maandagochtend naar 3,04 per dollar en leverde daarmee ruim 1 procent aan waarde in.

De Turkse munt verloor dit jaar al bijna een kwart van zijn waarde, onder meer door de aanhoudende politieke onrust in Turkije. Die laaide maandag verder op door de aanslag van de PKK, waarbij vijftien Turkse soldaten om het leven kwamen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs