Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 1366 tot 1370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Meer geld verdienen? Dan moet je meer slapen

Voor mensen die meer geld willen verdienen, heeft de wetenschap een goede oplossing gevonden: meer slapen. Een tekort aan slaap is niet alleen slecht voor je gezondheid, het is ook slecht voor je bankrekening. Lig dus zeker niet wakker van je geld, dat maakt het alleen maar erger.

Uit een onderzoek blijkt dat mensen die 1 uur langer slapen, op langere termijn hun loon met 5% zien toenemen. Door meer en beter te slapen, verhoog je de kwaliteit van je werk waardoor je beter en efficiënter werkt. Dat is goed voor je carrière … en je portemonnee.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Golfstaten overwegen militaire actie tegen Qatar, dat beschermd wordt door Turkije

Egypte sluit 40% elektriciteit Gaza af - Door Qatar gesteunde Palestijnse terreurbeweging Hamas in het nauw, waarschuwt voor ‘explosie’ van geweld tegen Israël – Bijna confrontatie Amerikaanse en Iraanse troepen in Syrië

De traditionele vete tussen tussen de Soenitische islam (rode maansikkel, met Saudi Arabië als kernland) en Shi’itische islam (groene maansikkel, geleid door Iran) wordt inmiddels in tal van landen met militair geweld uitgevochten.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Brexit: VK zal overleven, maar minder relevant zijn dan vandaag

Het Britse pond noteert 15% lager dan in juni vorig jaar, toen over het Kanaal werd beslist dat het tijd was om de Europese Unie de rug toe te keren. Britten die op vakantie gingen voelden het direct: al wat ze op het continent aten of dronken werd onmiddellijk duurder.

In eigen land duurde het langer vooraleer de gevolgen van de Brexit merkbaar werden. De eerste maanden leefden de Britten zelfs in euforie. Bedrijven hadden zich tegen de gevolgen van de Brexit beschermd door voor het referendum grote voorraden vreemde valuta op te slaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Ethereum doet succes Bitcoin verbleken

De waarde van de cryptomunt ethereum is gestegen tot 407,1 dollar. Daarmee heeft de virtuele geldeenheid sinds begin dit jaar een waardestijging met meer dan 5.000 procent laten optekenen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Moody’s waarschuwt Britten voor turbulente periode

De situatie zag er al niet geweldig uit voor de Britten na de volksraadpleging over het Europese lidmaatschap, de verrassende uitslag van de Britse verkiezingen maakt het er zeker niet beter op. Voorheen was er een duidelijk richting die gekozen werd, maar nu dat de Conservatieven hun meerderheid kwijt zijn, heerst er alleen maar chaos en onduidelijkheid.