EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1366 tot 1370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

'We zijn niet in een handelsoorlog met China'

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren. De Amerikaanse president Donald Trump reageerde door te zeggen geen handelsconflict te hebben.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Wil je een rally in goud? Hij komt er aan

Een rally in goud komt er steeds wanneer niemand het verwacht. Op dat punt zijn we nu aanbeland, dat zegt E.B. Tucker. De goud/zilver ratio staat op een niveau dat we nog maar 4 keer eerder hebben gezien in de laatste 20 jaar en iedere keer was het een signaal voor een sterke rally in goud (en zilver … en miners).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

China kondigt extra heffingen op Amerikaanse goederen aan

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren.

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren.

Voor de export van onder meer Amerikaanse sojabonen, auto's, chemicaliën, vliegtuigen en maïsproducten naar China moet een extra heffing worden betaald, meldt het Chinese ministerie van Financiën woensdag. Ook andere Amerikaanse agrarische producten zullen extra worden belast.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Blockchain zal de wereld veranderen voor deze 7 sectoren

Blockchain is uniek. Het brengt het internet in de volgende fase van zijn bestaan. Het verificatieproces van blockchain maakt dat bepaalde industrietakken definitief en veilig de overstap kunnen maken naar een digitale wereld. Deze xx zullen het meest veranderen door de opmars van blockchain.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Nieuwe zeepbellen (en crisis) in de maak

De stijgende rente maakt in de VS alvast de eerste slachtoffers en wel in de automarkt aldaar: “Buyers are suddenly missing from showrooms”, bloklettert Zerohedge.com, de uiterst kritische sociaal-economische website die wel steeds bovenop het allerlaatste nieuws zit, en meestal nog juist zit ook met haar voorspellingen en extrapolaties.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs