Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 1366 tot 1370
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen

ISIS drones, binnenkort ook gebruikt voor aanslagen in Europa?

Aanslagen Spanje voorbereid en uitgevoerd door geharde terroristen van de ISIS Al-Kharsa Brigade – Veel bewapende terroristen nog steeds spoorloos - 5000 Europese moslims getraind voor jihad-terreuroorlog tegen Europese bevolking

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

Zolang onze grenzen openblijven en islam zich kan blijven verspreiden, zal dit beeld bepaald niet de laatste keer zijn geweest. (6)

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

China: een tikkende tijdbom

Er zijn grote zorgen over de explosie van aanstaande schulden in China. Ook BNR’s macro-econoom Kees de Kort voelt het aankomen: 'Het probleem in China wordt alleen maar groter en de druk om de zaak onder controle te krijgen neemt alleen maar toe. Het is een tikkende tijdbom, honderd procent zeker.'

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Prijs van goud stijgt naar hoogste niveau van dit jaar

De goudprijs steeg vrijdag tot het hoogste niveau van dit jaar. Voor een troy ounce (31,1 gram) moest bijna 1300 dollar worden betaald.

Beleggers zoeken veilige geachte bestemmingen zoals goud op vanwege de politieke onrust in de Verenigde Staten en de terreur in Spanje.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Centrale banken bezitten een vijfde van alle staatsobligaties

De vier meest prominente centrale banken in de wereld hebben op dit moment al een vijfde deel van de totale staatsschuld van hun eigen overheid in handen, zo meldt de Financial Times. De Federal Reserve, ECB, Bank of Japan en Bank of England hebben sinds het uitbreken van de financiële crisis op grote schaal staatsobligaties opgekocht, met als doel de financiële markten te kalmeren en de rente verder omlaag te brengen.