EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1366 tot 1370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Turkse voetbalclub verricht de allereerste transfer met bitcoin

Terwijl de miljoenen weer tussen de bankrekeningen van de grote voetbalclubs vliegen, heeft een Turkse amateurclub op z'n eigen manier voor een primeur gezorgd. Voor het eerst is een deel van een transfersom betaald met de cryptomunt bitcoin. Is dit het begin van de toekomst voor het profvoetbal?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Stevig herstel cryptomarkt na goed nieuws uit de Verenigde Staten

Op 6 februari stond er in de Verenigde Staten een hoorzitting op het programma rond blockchain, virtuele munten en ICO’s. De hoorzitting werd op hoog niveau gehouden met zeer belangrijk regulatoren van de financiële markten. Er waren veel lovende woorden waarop de cryptomarkt sterk herstelde.

Zo zei J. Christopher Giancarlo  van The Commodity Futures Trading Commision (CFTC):

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Tiener (18) stak al zijn spaargeld 3 jaar geleden in cryptomunt en is nu miljonair. Met app toont hij hoe je in zijn voe

Zijn verhaal leest als dat van de ‘Wolf of Wall Street’, maar dan met cryptomunten. Een tiener uit de Amerikaanse staat Ohio besloot op zijn 15de om zich op de cryptomarkt te gooien en dat legde hem geen windeieren. Drie jaar later is Eddy Zillan (18) cryptomiljonair en hij lanceert nu een speciale app waarmee hij iedereen wil coachen die zijn voorbeeld wil volgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Groen licht voor cryptocurrencies in Amerikaanse Senaat: Bitcoin veert weer op

De Amerikaanse regulatoren hebben in een spannende hoorzitting in de Senaat in de VS hun zegen gegeven voor cryptocurrencies. De markt reageerde enthousiast: Bitcoin steeg in een stormachtige handelsdag plots weer 12 procent. Er komt een "do no harm"-aanpak bij de Amerikaanse waakhonden, en dat was het streepje goed nieuws dat de cryptomarkt echt wel nodig had.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

China wil yuan gebruiken voor handel met Cambodja

Cambodja heeft een voorstel van China ontvangen om de yuan te gebruiken voor transacties tussen beide landen. Dat maakte een woordvoerder van het Cambodjaanse Ministerie van Handel dinsdag bekend. China wil graag haar eigen munt gebruiken voor het internationale betalingsverkeer, omdat het omwisselen van en naar dollars extra kosten en een wisselkoersrisico met zich meebrengt. Ook past het binnen de Chinese strategie om de yuan naar voren te schuiven als internationale handelsmunt.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs