EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13651 tot 13655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Grootste devaluatie in 20 jaar voor Chinese Yuan

In een poging van Chinese beleidsmakers om de Chinese export te ondersteunen werd de Chinese Yuan dinsdag gedevalueerd. Een actie die niet onopgemerkt bleef buiten de grootste economie in Azië. Over gans de wereld stonden de beurzen onder druk door de grootste devaluatie in 20 jaar van de Yuan.

Het zat er al een tijdje aan te komen eigenlijk. De economische cijfers over de laatste maanden van China waren om het op z’n zachtst te zeggen erg zwak. Dit weekend viel waarschijnlijk de druppel, met name de dalende exportcijfers met wel 8% op jaarbasis. Dit dwong de Chinese centrale bank tot actie en zij zag hiervoor slechts 1 oplossing: de Yuan devalueren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Dit zijn de grootste faillissementen in Nederland de afgelopen 6 jaar

Imtech verkeert in surseance. Mocht het bedrijf failliet gaan, dan behoort het meteen tot de grootste faillissementen van de afgelopen jaren. 

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Productie oliekartel OPEC op hoogste niveau in 3 jaar

De productie van oliekartel OPEC is in juli naar het hoogste niveau gestegen in ruim drie jaar, onder meer omdat Iran zijn productie flink verhoogde. Dat blijkt uit cijfers die het kartel vandaag bekendmaakte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Buffett: Renteverhoging in september is nog niet zeker

Een flink aantal beleggers gaat er vanuit dat de Amerikaanse centrale bank tijdens haar volgende toespraak in september de belangrijke rentestand zal gaan optrekken. Toch lijkt Warren Buffett daar nog helemaal niet zo zeker van te zijn. In een recent interview liet Buffett weten dat beleggers er niet klakkeloos vanuit moeten gaan dat de Fed daadwerkelijk in september de rente gaat verhogen.

Hij is van mening dat de Amerikaanse banensector wel degelijk is verbeterd, maar dat dat nog geen volledige garantie geeft voor een snelle renteverhoging. Tegenover CNBC liet een van de grootste beleggers allertijden weten dat de Fed verder kijkt dan alleen naar de banensector. Buffett wees de kijkers er op dat de inflatie in Amerika bijvoorbeeld nog steeds veel te laag is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

In ruil voor deze hervormingen krijgt Griekenland 86 miljard euro

Griekenland en zijn internationale geldschieters hebben een akkoord bereikt over een derde steunpakket voor noodleningen ter waarde van 86 miljard euro. Persbureau Reuters kon naar eigen zeggen de hand leggen op de voorwaarden waaraan het Zuid-Europese land moet voldoen in ruil voor de verse leningen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs