EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13656 tot 13660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

"Regering creëert geen welvaart, maar armoede en ongelijkheid"

Het Netwerk tegen Armoede is "bijzonder teleurgesteld" over de taxshift en de begrotingsmaatregelen die de federale regering heeft voorgesteld. De maatregelen treffen vooral de meest kwetsbare mensen, terwijl "de grote vermogens andermaal de dans ontspringen", zo stelde de koepelorganisatie in een gisterenavond verspreide nieuwsbrief. "Op deze manier wordt geen welvaart gecreëerd, maar armoede en een toenemende ongelijkheid."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Fitch handhaaft kredietstatus België op AA, met negatief vooruitzicht

Fitch heeft gisterenavond de rating van België bevestigd op 'AA', zo blijkt uit een mededeling van de kredietbeoordelaar. Het vooruitzicht blijft op "negatief" staan, wat betekent dat de kredietgeloofwaardigheid van ons land op termijn nog altijd kan worden verlaagd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Beleggers gokken op verdere daling goudprijs

Hedgefondsen hebben voor het eerst per saldo een shortpositie ten opzichte van goud ingenomen. Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdagavond.

Hedgefondsen hebben voor het eerst per saldo een shortpositie ten opzichte van goud ingenomen. Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdagavond.

De shortpositie geeft aan dat er in doorsnee wordt gegokt op een verdere daling van de goudprijs. Die zakte vrijdag naar het laagste punt sinds 2010 en ging in juli al bijna elke dag omlaag. Daarmee is deze maand op weg om de slechtste te worden voor het edelmetaal sinds juni 2013.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Goud en zilver report (Week 29)

De goudprijs zakte de afgelopen week van €1.047,21 naar €1.001,41 per troy ounce (-4,37%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €441,43 naar €430,27 ging (-2.,53%). Begin deze week kwamen de prijzen van beide edelmetalen onder druk te staan door grote verkooporder op de goudmarkt, waardoor de koersen onder een belangrijk steunniveau zakten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Goudmijnen staan 25% lager

Goudmijnen staan gemiddeld 25% lager dit jaar. De koersen van de mijnaandelen stegen eerder dit jaar met 26%.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs