EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13706 tot 13710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Verkoop Goud +70% en Zilver +14%

De verkoop van goud is in de eerste 8 maanden van dit jaar met 70% gestegen. Zilver steeg 14%. Op maandbasis was de stijging veel extremer met....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Nobelprijswinnaar: "Europa is zijn eigen toekomst aan het vernietigen"

Europa is zijn toekomst aan het vernietigen door zijn obsessie met strenge besparingen en zijn fobie voor staatsschuld. Dat zegt de Amerikaanse econoom Joseph Stiglitz, winnaar van de Nobelprijs voor Economie, in de Franse krant Le Monde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Barclays bank gaat Bitcoin betalingen accepteren

Barclays, één van de grootste banken in de UK, heeft aangegeven dat ze later dit jaar Bitcoin zullen accepteren als betaalmiddel. Voorlopig zullen alleen goede doelen gebruik kunnen maken van deze dienst. De bank zal niet zelf de bitcoins bewaren maar ze omzetten van bitcoin naar bijvoorbeeld euro's of dollars via een Bitcoin Exchange. Welke exchange dit gaat worden is nog onbekend. Barclays is hiermee de eerste bank in Europa en Amerika die bitcoin gaat accepteren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Poetin wil dollar uitsluiten van Euraziatische handel

De Russische president Poetin wil de dollar en de euro uitsluiten van handel tussen Centraal-Aziatische landen, zo schrijft Russia Today. In een verklaring op de website van het Kremlin lezen we dat het gebruik van nationale valuta in de internationale handel gestimuleerd moet worden, zodat er meer liquiditeit in de binnenlandse valutamarkt komt en landen minder afhankelijk worden van de dollar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Dit is de grondstof die het meest steeg de laatste jaren (en blijft stijgen ondanks de crisis)

De vraag naar de grondstof cacao blijft de afgelopen tijd maar stijgen. Mede door de stijgende middenklasse in landen als China komen meer en meer mensen in contact met luxegoederen zoals chocolade.  Aangezien de productie afhankelijk is van de verbouwde grondstof welke niet plots kan verdubbelen is een sterke prijsstijging het gevolg hiervan.

Niet enkel gebruikers maar ook speculanten hebben de cacao-markt ontdekt de afgelopen jaren. Waar in juli voor een ton cacao ongeveer 3325 USD betaald werd was dit reeds een verdubbeling vergeleken met enkel jaren geleden. In 2006 was de prijs nog slechts 1500 USD welke in minder dan 10 jaar een verdubbeling betekent. Daarbovenop wordt er de komende jaren een verdere stijging verwacht welke deze grondstof dan ook interessant maakt voor speculanten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs