Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 13731 tot 13735
Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: maandag 25 mei 2015

In welk land verdien je het hoogste minimumloon? (top 15)

Appels, peren, vergelijken, we weten het allemaal. Maar zonder enige vergelijking kom je ook nergens. Zo presenteren we hier een mooie lijst met landen en wat de bazen daar minimaal hun onderknuppels zouden moeten betalen. Ook hebben we tabelletje wat je er na aftrek van belastingen er in het betreffende land aan zou kunnen overhouden.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 mei 2015

Brexit ook nadelig voor Nederland

Een 'Brexit', het mogelijke vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, is niet alleen nadelig voor de Britten zelf.

Volgens de bank zorgt alleen de onrust vanwege het voorgenomen referendum over een Brexit al voor een groeivertraging van de Britse economie. Een vertrek kan de groei van de gehele EU verminderen, en daarmee de groei van Nederland.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 25 mei 2015

China start Zijderoute goudfonds

De Chinese overheid heeft een nieuw fonds opgezet dat voor $16 miljard aan goud-gerelateerde investeringen langs de eeuwenoude zijderoute moet plegen. Het fonds zal investeren in ETF’s en goudprojecten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 mei 2015

Georges Soros vreest een 3e Wereldoorlog

Wat moet een land doen om de economische zwakte te verbergen maar toch de populariteit van de bevolking bewaren: oorlog voeren. Zo ging het in het verleden en zo zal het ook in de toekomst gebeuren. Niemand minder dan Georges Soros ziet een potentieel gevaar op een derde Wereldoorlog, met China in hoofdrol.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 mei 2015

Ook Oostenrijk haalt zijn goud terug

Na Duitsland, Venezuela en Nederland blijkt nu ook Oostenrijk bezig met een repatriëring van haar goudreserves. Goudkenner Jan Nieuwenhuijs beter bekend onder zijn pseudoniem Koos Jansen stelde in 2014 al dat wanneer meer landen zouden volgen er een mondiale run zou kunnen ontstaan op fysiek goud. Met dit nieuwsbericht voor Bullionstar laat hij blijken bovenop het goudnieuws te zitten.

Nederland wist eind 2014 in het diepste geheim en met succes 20% – 122.5 ton – aan officieel Nederlands goud te repatriëren uit de VS met een marktwaarde van 4 miljard. Ook de Duitse Bundesbank besloot eind 2013 om uiteindelijk de helft van zijn goudreserves naar Frankfurt te verhuizen, de andere helft blijft zij in New York en Londen aanhouden.