EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13741 tot 13745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Israël moet op zoek naar nieuwe klanten voor zijn gasproductie

De vondst van een groot gasveld voor de kust van Egypte kan een zware slag betekenen voor de Israëlische energiesector, die gehoopt had miljarden dollar te kunnen verdienen met de export naar andere landen uit de regio. Bovendien had de Israëlische regering zijn gasvoorraden gezien als een middel om de banden met een aantal gematigde Arabische staten te versterken.

Het Italiaanse olieconcern Eni heeft voor de kust van Egypte het enorme gasveld Shorouk gevonden. Er wordt gewag gemaakt van het grootste gasveld dat ooit in de Middellandse Zee is gevonden. Het gasveld zou ongeveer 100 vierkante kilometer groot zijn en ligt op zo’n 1.450 meter diepte. Naar schatting bevat het complex 5,5 miljard vaten gas.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 1 september 2015

Goudproductie daalt in de VS

De goudproductie in Amerika is met 10% gedaald in de eerste 5 maanden van 2015. Amerika staat in de top....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 1 september 2015

Dit gebeurt er als je bankbiljetten begraaft

Dat het niet verstandig is al je spaargeld in de matras te verstoppen wisten we al, maar een Chinees echtpaar heeft geleerd dat het nog onverstandiger is om een contant geld onder de grond te stoppen. Toen ze het geld weer tevoorschijn haalden kregen ze de schrik van hun leven: de 100.000 yuan aan bankbiljetten (€14.000) waren in vier jaar tijd samengeklonterd tot één hoop pulp.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 september 2015

Centrale banken moeten platina kopen

De mijnbouwsector van Zuid-Afrika en de vakbonden van mijnwerkers willen platina promoten als reserve voor centrale banken. Dat blijkt uit een voorstel dat in handen is gekomen van persbureau Reuters. Centrale banken zouden het platina van de mijnen moeten opkopen om daarmee de pijn voor de mijnbouwsector te verlichten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 september 2015

Grisanti: “Olie gaat 30 dollar testen”

De olieprijs is deze weken enorm volatiel. De afgelopen drie dagen veerde de prijs voor WTI Crude sterk op, na een dieptepunt op 37,75 dollar. Dinsdagochtend daalde de prijs echter weer met ruim 3 procent. Anthony Grisanti, president van GRZ Energy, denkt dat het dieptepunt nog niet bereikt is. Hij is ervan overtuigd dat olie de 30 dollar gaat testen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs