Nieuws / Artikelen met het woord

57309 artikelen gevonden. Artikel 1376 tot 1380
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

Franse verkiezingen bepalen lot euro en Europese Unie

De toekomst van Europese Unie en de euro wordt nu zondag beslist door de Franse presidentsverkiezingen. Volgens peilingen zal pro-Europa kandidaat Emmanuel Macron de verkiezingen winnen, maar zondag wordt pas echt duidelijk welke richting het Franse volk zal kiezen. Bij een winst voor Le Pen kan het hard bergaf gaan voor de Europese Unie en de euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

7 ‘miljoenen gewoontes’ van de superrijken

Wanneer je naar miljardairs als Richard Branson, Mark Zuckerberg, Elon Musk, … kijkt, dan spat het enthousiasme van deze mensen er vaak af. Ze zijn enorm gemotiveerd om te slagen in hun missie. 90% van hun motivatie komt door dagdagelijkse gewoontes. Niet toevallig zijn er veel van deze gewoontes die bij de meeste superrijken terugkomen.

Dit zijn 7 gewoontes die miljoenen kunnen opbrengen. Ook voor jou want iedereen kan ze toepassen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

5 signalen dat je succesvol bent zonder dat je het weet

Wat is succesvol zijn? Vroeger was iemand succesvol met een goedbetaalde, belangrijke job en vooral veel glamour en glitter. Vandaag liggen de kaarten anders. Veel mensen kunnen succesvol zijn zonder dat je dat ziet. Ook jij kan al succesvol door het leven gaan, misschien zelfs zonder dat je het weet.

Succesvol zijn is tegenwoordig een levensstijl. Want wat ben je met een vette bankrekening als je je vrouw en kinderen nooit ziet? Wat ben je met een succesvolle carrière als je de dag na je pensioen dood neervalt? Is dat het succes dat we willen?

Echt succesvol zijn komt vanuit jezelf. Het is een kracht die niemand van je weg kan nemen. 5 signalen kunnen er op wijzen dat jij succesvol bent:

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

Probleem van Europa is niet Marine Le Pen

Een deel van de mensen die zondag op Marine Le Pen zullen stemmen, doen dat niet zozeer uit onvrede met wat er in Frankrijk aan de hand is, maar ook omdat ze de bemoeienissen van uit Brussel meer dan beu zijn, schrijft Paul Krugman, Nobelprijs Economie, in de New York Times: ‘Ik wou dat de Britten niet voor de Brexit hadden gestemd. Die maakt Europa zwakker en hun eigen land armer.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

De Chinese cocktail van feiten

Ook op Bevrijdingsdag zijn er cijfers over de economie. Al springt er niet echt iets uit. ‘De detailhandelsverkopen waren rond de jaarwisseling heel matig, maar het begint weer een beetje aan te trekken. In Duitsland gaat het nog wel minder, in Frankrijk en Spanje zit er meer beweging in.’