EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1376 tot 1380
Geplaatst op: woensdag 8 november 2017

Web Summit 2017: Er zitten serieuze barsten in het digitale utopia

Het jaarlijkse Web Summit in Portugal is ‘het Davos voor millennials’. Het digitale equivalent van het World Economic Forum (Wereld Economisch Forum of WEF), waar elk jaar de CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici (presidenten, ministers-presidenten en anderen), intellectuelen en journalisten samenkomen. Het Web Summit wordt ook wel de Olympische Spelen voor geeks genoemd, een top voor start-ups om contacten te leggen en business angels te strikken.

De sfeer? Beeld je een groot rockfestival in, maar dan met mensen die dromen van veel geld te verdienen. En mensen die rotsvast overtuigd lijken te zijn dat het heil van de mensheid in technologische vooruitgang ligt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 november 2017

Vraag naar olie blijft voorlopig toenemen – OPEC

OPEC verwacht niet dat de wereldwijde vraag naar olie zal pieken voor 2040. Dit maakte het oliekartel dinsdag bekend.

OPEC verwacht niet dat de wereldwijde vraag naar olie zal pieken voor 2040. Dit maakte het oliekartel dinsdag bekend.

De voorspellingen hebben betrekking op het debat over hoe snel de vraag naar olie zal gaan dalen. Tientallen jaren is de vraag bijna ieder jaar gegroeid, maar grote oliebedrijven willen weten wanneer dit zal eindigen als gevolg van meer efficiency, elektrische auto’s en overheidsregulering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 november 2017

Olieprijzen stijgen na arrestaties in Saoedi-Arabië

Tijdens het afgelopen weekend bewoog er wat in Saoedi-Arabië, in opdracht van de nieuwe kroonprins Mohammed bin Salman werden er tal van ministers en prinsen gearresteerd om zo zijn macht in het koninkrijk te vergroten. De reactie op de oliemarkt bleef niet uit, beleggers vermoeden namelijk dat bin Salman de olieproductie nog iets verder zal terugschroeven, de prijs voor een vat ruwe olie steeg maandag met 3,54 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

Saoedi-Arabie blokkeert 1.200 bankrekeningen

De banken in Saoedi-Arabië hebben meer dan 1.200 bankrekeningen van individuen en bedrijven in het land geblokkeerd. De maatregel is volgens de banken en hun advocaten onderdeel van dezelfde anti-corruptie campagne van kroonprins Mohammed bin Salman waarbij afgelopen weekend verschillende prinsen en ministers werden vastgezet.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

Marktkapitalisatie cryptocurrencies bereikt $200 miljard

De grootste cryptocurrency Bitcoin heeft momenteel een dominantie van ruim 65% in de totale marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar. De totale omvang van bitcoin is op moment van schrijven zo’n 125 miljard dollar.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs