EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13771 tot 13775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Duizenden Grieken op straat tegen besparingen

In het centrum van Athene zijn vanavond opnieuw duizenden mensen de straat op getrokken tegen de besparingsmaatregelen die Europa en het IMF van Griekenland eisen. Tegelijk bespreekt het Griekse parlement een tweede reeks maatregelen die de weg moeten vrijmaken voor bijkomende internationale financiële steun.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Marc Faber: Aandelen VS kunnen 20 tot 40% dalen

Het was eventjes rustig rondom de super bearishe belegger, maar Marc Faber heeft weer een waarschuwende voorspelling geuit in de media: de contraire beleggers stelt dit keer dat Amerikaanse aandelen gemakkelijk met 20 tot zelfs wel 40 procent in waarde kunnen dalen. Hij ziet hiervoor verschillende redenen, waaronder de groeiende lijst van bedrijven die handelen onder hun 200-daags gemiddelde.

‘In de afgelopen dagen waren er meer dalende dan stijgende koersen op de aandelenmarkt. De lijst van aandelen die op hun diepste niveaus in 12 maanden stonden was erg hoog op vrijdag’, zo vertelde de pessimistische belegger die ook wel bekend staat als Dr. Doom tegenover Cnbc. ‘Dit zegt ons dat veel aandelen nu al aan het dalen zijn’, voegde de auteur van het Gloom, Bloom & Doom Report nog toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

"Elke dag 250.000 vaten ruwe olie gestolen in Nigeria"

De Nigeriaanse president Muhammadu Buhari belooft de "verbijsterende" opbrengsten van de grootschalige diefstal en verduistering van olie in zijn land op te sporen en de verantwoordelijken van de transacties voor het gerecht te brengen. Dit heeft zijn woordvoerder vandaag gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

Staan we aan de vooravond van een nieuwe “Grote Depressie”?

De kans op een nieuwe Grote Depressie is reëel, volgens Craig Botham, econoom opkomende markten bij Schroders. Volgens Keith Wade, hoofdeconoom bij Schroders staan we echter niet aan de vooravond van een Grote Depressie. De wereld is vandaag namelijk totaal anders dan een eeuw geleden, zegt hij.

Er zijn verschillende overeenkomsten tussen het nu en de periode voorafgaand aan de Grote Depressie; de onwil bij landen met een betalingsbalansoverschot om hun surplus weg te werken, overproductie en het ontbreken van een wereldwijde economische aanjager. Toch is het de vraag of de uitkomst van toen hetzelfde zal blijken als die van nu.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 juli 2015

ECB verhoogt steun aan Griekse banken weer

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft woensdag besloten het bedrag dat als noodsteun aan Griekse banken kan worden verleend met 900 miljoen euro te verhogen.

De ECB voegde het bedrag toe aan de zogeheten Emergency Liquidity Assistance (ELA), die daarmee op zo'n 91 miljard euro kwam.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs