EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13781 tot 13785
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

‘Schuldeisers stellen Tsipras ultimatum: kom met nieuw plan, anders doen wij het’

De belangrijkste geldschieters van Griekenland hebben de Griekse premier Alexis Tsipras een ultimatum gesteld om met nieuwe voorstellen te komen.

De belangrijkste geldschieters van Griekenland hebben de Griekse premier Alexis Tsipras een ultimatum gesteld om met nieuwe voorstellen te komen.

Dat melden de Financial Times en Reuters donderdag op basis van anonieme bronnen. Tsipras zou tot 11.00 uur de tijd hebben gekregen om nieuwe plannen voor bezuinigingen en hervormingen in te doen. Doet hij dat niet, dan presenteren de schuldeisers vanmiddag aan de eurogroep hun eigen voorstel.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Technologie achter Bitcoin gaat samenleving veranderen

De blockchain, de onderliggende technologie van Bitcoin, heeft de potentie om alle facetten van onze samenleving radicaal te veranderen. Dat zegt Verkenninginstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti in het derde rapport in de vierluik van trendrapporten over disruptie, dat woensdag werd gepresenteerd op het Nationaal Bitcoin Congres in Amsterdam.

[...]

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Zilverprijs nadert belangrijk punt

Zilverprijs daalt al sinds 2011. Het verloop van de grafiek geeft duidelijk aan dat we een belangrijk punt naderen.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Eerste gouden munten van Islamitische Staat gespot

Islamitische Staat (IS) is begonnen met de productie van gouden munten. Een Syrische activist die strijdt tegen Islamitische Staat  plaatste eerder deze week namelijk afbeeldingen van de munten op social media. De munten vertegenwoordigen bij de actuele goudkoers een waarde van $139, iets meer dan 1/10 troy ounce goud.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

België doet mee aan Chinese handelsroute

In navolging op een aantal andere Europese landen heeft ook België ingestemd met deelname aan het miljardenproject dat Europa met verschillende Chinese industriesteden moet verbinden. Al in 2013 presenteerde de Chinese president Xi Jinping zijn plannen voor een Euraziatische handelsroute. Deze handelsroute wordt ook wel de ‘Silk Road’ genoemd, een naam die verwijst naar de oude handelsroutes van China richting het Midden-Oosten, Rusland en Europa.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs