EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13781 tot 13785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 2 augustus 2015

IMF blijft Oekraïne miljardenleningen verstrekken

Hoewel grote onzekerheid heerst of het land zijn schulden ooit kan terugbetalen, heeft het Internationale Muntfonds IMF vandaag een nieuwe lening aan Oekraïne ten bedrage van 1,7 miljard dollar goedgekeurd. Kiev zit ook verwikkeld in een "conflict" met, volgens Oekraïne, door Moskou gesteunde separatisten. Dat conflict mag niet bestempeld worden als een oorlog, want in dat geval kan een land geen aanspraak op IMF-leningen maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 2 augustus 2015

Beurs van Athene gaat maandag weer open

De beurs van Athene gaat maandag weer open, na vijf weken na mekaar gesloten te zijn geweest. Dat heeft een bron van het Griekse ministerie van Financiën gemeld. Er komen wel kapitaalcontroles op de Griekse beleggers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 2 augustus 2015

Slimbeleggen Weekendfilm: Princes of the Yen

Vergeet rentes. De economie draait om de hoeveelheid kredietgroei, zo stelt econoom en professor Richard Werner.

Vergeet rentes. De economie draait om de hoeveelheid kredietgroei, zo stelt econoom en professor Richard Werner.

En Werner kan het weten. Hij is niet alleen bedenker van de term ‘Quantitative Easing’ (QE). De professor is ook degene achter de Quantitative Theory of Credit, die stelt dat kredietgroei voor GDP transacties (reële economie) iets anders is dan voor financiële transacties (die alleen speculatie aanwakkeren).

Eind vorig jaar verscheen de docu-film ‘Princes of the Yen – Central Bank Truth Documentary‘ naar de gelijknamige bestseller van Werner. De film beschrijft de rol van de Bank of Japan in het creëren van een van de grootste bubbels ooit: Japan eind jaren 1980.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 augustus 2015

Alle bubbels storten in elkaar

China is de nummer 1 indicator dat de wereld volledig aan het crashen is, dat zegt althans Harry Dent van Economy&Markets Daily. Maar er is meer aan de hand dan alleen China, Dent ziet voldoende signalen dat de globale bubbels aan het barsten zijn.

Dent ziet in China een enorme bubbel leeglopen, ondanks alle steunmaatregelen lijkt men de daling van de aandelenmarkt niet of amper te kunnen stoppen. De crash van de aandelenmarkt zal doorsijpelen naar de vastgoedmarkt en dit kan zware gevolgen hebben voor de rest van de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 augustus 2015

Inflatie eurozone nog steeds ver onder gehoopte 2%

De inflatie in de eurozone steeg in de maand juli met 0,2%. Het lijkt erop dat we het punt van deflatie zijn voorbij gegaan en het toont het succes aan van het monetair beleid dat de ECB sinds dit jaar voert.

De consumer price index of CPI steeg deze maand, net zoals in juni met 0,2%. Dit is in de lijn van de verwachtingen van analisten. De kerninflatie, de inflatie zonder energie en- voedselprijzen versnelde onverwacht met 1% in juli, het snelste tempo in 15 maanden, zo rapporteerde Eurostat vrijdag.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs