Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 13791 tot 13795
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 4 mei 2015

Nederland is het op drie na rijkste land

Nederland is het op drie na rijkste land ter wereld, blijkt uit het dinsdag gepubliceerde Global Wealth Report van de Duitse verzekeraar Allianz.

[... top 10]

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 4 mei 2015

Nederlandse aardolie-import daalt ondanks de lage olieprijs verder

Volgens het CBS importeerde Nederland in januari van dit jaar 4131 miljoen kilo aardolie. Dat is 14% minder dan in januari 2014 toen de import 4819 miljoen kilo bedroeg.

In de grafiek hieronder staan de maandelijkse importcijfers van het CBS vanaf januari 2011 weergegeven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 4 mei 2015

Miljonair (27) al na 3 weken terug uit pensioen

Jon Carder verkocht zijn bedrijf voor 10 miljoen dollar (8,92 miljoen dollar) en kondigde zijn pensioen aan. Hij hield een pensioenfeest, reisde drie weken rond en amuseerde zich met zijn vrienden. Daarna begon hij zich zo te vervelen dat hij gewoon terug aan de slag ging.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 4 mei 2015

“QE kan eerder dan verwacht gestopt worden”

De economische data die afgelopen maand naar buiten zijn gekomen in de eurozone zijn erg sterk geweest. Positieve geluiden over de economie dus, en dat slechts enkele weken nadat de president van de Europese Centrale Bank Mario Draghi zijn opkoopprogramma voor obligaties heeft aangekondigd. Er zijn analisten die nu suggereren dat de data zelfs zo sterk zijn, dat het kwantitatieve verruimingsprogramma van de ECB wel eens eerder gestopt kan worden dan nu wordt gedacht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 4 mei 2015

Rijkste klanten UBS kopen nog altijd dollars

De rijkste klanten van UBS Group kopen nog altijd dollars, ondanks dat de valuta wat uit de gratie is geraakt in de markt. Dat meldt ’s werelds grootste private bank.

UBS verwacht dat de Federal Reserve de eerste renteverhoging sinds 2006 zal doorvoeren in september, vertelde Simon Smiles, chief investment officer bij UBS. Met de beslissing om de rente dit jaar te verhogen, gaat de Federal Rerserve lijnrecht in tegen het beleid dat de meeste centrale banken dit jaar voeren.