Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1381 tot 1385
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017

Argentinie geeft nieuwe 100-jaars obligatie uit

Minder dan een jaar nadat Argentinië een akkoord bereikte over het wegstrepen van $95 miljard aan schulden staan beleggers opnieuw in de rij om geld uit te lenen. En niet voor een korte periode, want de $2,75 miljard aan nieuwe obligaties die Argentinië zal uitgeven hebben een looptijd van maar liefst 100 jaar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017

Column: Heb je mijn knikkers nog?

Zomaar een bericht op Teletekst afgelopen week. Oooh ja Griekenland, dat was toch opgelost, onze vrienden van het NOS journaal hadden het er niet meer over dus wij als “schaapjes” dachten toch echt dat het opgelost was.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 juni 2017

ECB koopt Chinese renminbi!

De Europese Centrale Bank heeft voor het eerst renminbi gekocht. Zo melde de bank in een persbericht gisteren. Het toont aan dat de dollar aan belang blijft inboeten en de Chinese munt op weg is een reservemunt te worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 19 juni 2017

9 dagen nadat hij Qatar een terroristenfinancier noemt, verkoopt Trump hen voor 12 miljard dollar oorlogsmateriaal

Exact 9 dagen nadat president Trump de oliestaat Qatar er van heeft beschuldigd een financier te zijn van terrorisme op hoog niveau hebben de Verenigde Staten een akkoord getekend om voor 12 miljard dollar tientallen F-15 gevechtsvliegtuigen (foto) aan de Golfstaat te verkopen.

De overeenkomst met het Pentagon draagt enkel bij tot de groeiende verwarring omtrent de positie van de Amerikaanse diplomatie in de crisis in de Golf.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 juni 2017

7 geheimen van de onzichtbare miljonairs

Er zijn meer rijke mensen dan je denkt. Je weet dat niet omdat je dat niet ziet. Het zijn rijke mensen die in een normaal huis wonen, met een normale auto rijden en gewone kleren dragen. Het enige grote verschil is hun bankrekening. Maar waarom hebben zij een overvolle bankrekening en vele anderen niet?

Er zijn verschillende manieren waarop je rijk kan worden. Maar onderstaande 7 zijn toch de meest voorkomende. Wil jij ook rijk worden, pas dan deze 7 geheimen toe.