EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1381 tot 1385
Geplaatst op: woensdag 20 september 2017

Venezolanen mogen nog 35 eurocent per dag uit geldautomaat halen

In Venezuela is inmiddels ook geld gerantsoeneerd. Het land wordt al langere tijd geconfronteerd met een gigantische inflatie, maar de Venezolaanse regering heeft onvoldoende financiële middelen om de kosten voor het drukken van nieuwe bankbiljetten te betalen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 september 2017

Besteedbaar inkomen huishoudens sinds 2001 niet gestegen

Terwijl de officiële werkloosheid in Nederland de laatste jaren weer wat gedaald is blijft het besteedbare inkomen van huishoudens achter. Gecorrigeerd voor de inflatie is het besteedbare inkomen al vijftien jaar niet gestegen, terwijl het bruto binnenlandse product in dezelfde periode met in totaal 15% omhoog ging.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017

Wie voldoende geld heeft koopt zich gewoon een EU-paspoort

EU-lidstaat Cyprus heeft sinds 2014 ruim 4 miljard euro verdiend aan de verkoop van paspoorten aan superrijken uit landen als Rusland en Oekraïne. Wie zo’n Europees paspoort koopt kan zich overal in de EU vestigen en zich vrij te verplaatsen binnen het Schengengebied. Naast Cyprus hebben ook Spanje, Portugal, Malta en Hongarije gelijkaardige programma’s lopen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017

Tech giants slaan de handen in elkaar en kiezen resoluut voor blockchain-technologie

Pijnlijk. In dezelfde week dat de CEO van JP Morgan Chase cryptocurrencies afschrijft als een gevaarlijk piramidespel dat enkel geschikt is voor moordenaars en drugsdealers, laat het wereldwijde consortium W3C weten dat het bezig aan de ontwikkeling van een revolutionaire crypto-browser.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017

Britse pond zet herstel in maar onzekerheid blijft

Het Britse pond heeft het moeilijk door de politieke en financiële onzekerheid omtrent de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Sinds begin vorig jaar is de waarde van de Britse eenheidsmunt flink gedaald, van 1,40 euro naar 1,09 euro. De bodem lijkt echter bereikt te zijn, de afgelopen weken is het pond omhoog geschoten richting herstel, maar de vooruitzichten blijven echter onzeker.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs