EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1381 tot 1385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Stan van Houcke en Kees van der Pijl over media en politiek

Café Weltschmerz nodigde Stan van Houcke en Kees van der Pijl uit om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van politiek, geopolitiek en media. Dat leverde een uitvoerig gesprek op over nepnieuws en propaganda en over hoe politiek en de media triviale discussies tot ongekende proporties opblazen om de aandacht van werkelijke problemen af te leiden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Russische banken hebben SWIFT betaalsysteem niet meer nodig

Alle grote banken en financiële instellingen in Rusland zijn gereed om over te schakelen van het Westerse SWIFT betaalsysteem naar een systeem dat in eigen land ontwikkeld is. Dat zei de vice-premier van Rusland, Arkady Dvorkovich, in een interview met het Russische persbureau TASS. Daarmee is de financiële sector van het land minder kwetsbaar voor eventuele westerse sancties.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

NAVO is geen voorstander van Europees leger

Volgens NAVO-topman Stoltenberg is het geen goed idee als Europa een eigen legermacht opzet naast de trans-Atlantische militaire alliantie, omdat Europa zich volgens hem niet goed kan verdedigen zonder de steun van Noorwegen uit het noorden, Turkije uit het Zuiden en de Verenigde Staten en Canada uit het westen. Dat zei Stoltenberg in een toespraak voor de jaarlijkse veiligheidsconferentie in München.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Lavrov: Russische dreiging is excuus voor Amerikaanse dominantie in Europa

De denkbeeldige bedreiging uit Rusland wordt door de Verenigde Staten opgevoerd om met de NAVO een voet aan de grond te houden in Europa. Dat verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov, in een interview met Euronews. Hij merkt op dat deze denkbeeldige dreiging wordt aangehaald als excuus om meer troepen aan de grens met Rusland te stationeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Medewerkers Indiase bank aangehouden voor miljoenenfraude

De politie in India heeft twee medewerkers van de Punjab National Bank aangehouden die verantwoordelijk zouden zijn voor het achteroverdrukken van omgerekend 1,43 miljard euro. 

Het zijn de eerste arrestaties in de grootste bankfraude die het land ooit gekend heeft, zei de politie zaterdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs