Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1381 tot 1385
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Enorme schuldenberg VS enkel (nog) houdbaar door (voorlopig) vertrouwen in dollar

Met het goedkeuren van de financiering van de federale regering in de Verenigde Staten tot eind september is alvast een nieuwe shutdown van de Amerikaanse overheidsinstellingen vermeden. Desondanks dit positief bericht toont is de achtergrond van dit alles negatief, namelijk het aanpakken van de Amerikaanse overheidsschuld.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Adviseur Poetin: Amerikaanse agressie alleen te stoppen via dollar

De enige manier om Amerikaanse agressie een halt toe te roepen is om van de verslaving aan dollars af te komen. Die zei Sergey Glazyev, adviseur van het Kremlin, afgelopen vrijdag in een interview met het Russische persbureau TASS.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Artificiële Intelligentie (A.I.) wordt godsgeschenk voor ‘fake news’

Door artificiële intelligentie wordt de manipulatie van onder meer audio en video bijzonder gemakkelijk. Dat kan echter nefaste gevolgen hebben.

Die waarschuwing komt van Will Knight, automatisering-specialist bij het magazine MIT Technology Review.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Trump is bereid Kim Jong-un te ontmoeten

De Amerikaanse president Donald Trump is bereid de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong Un te ontmoeten indien ‘de omstandigheden waarin dat gebeurd goed zijn’. Dat heeft Trump maandag gezegd in een interview met Bloomberg News.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Dit kleine huisje is echt te koop

De Japanse winkelketen Muji gaat een 'tiny house' op de markt brengen. De Muji Hut was origineel bedoeld als klein vakantiehuisje, maar kan ook als woning dienen voor iemand die graag minimalistisch wil wonen.