Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 13801 tot 13805
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 3 mei 2015

De uitgekomen toekomstvoorspellingen van Bill Gates

Is Bill Gates een briljante toekomstvoorspeller? Daar lijkt het wel op, nu vijftien jaar na het verschijnen van zijn boek ‘Business @ the speed of light’ zowat alle toekomstvoorspellingen die hij daarin deed blijken uitgekomen te zijn. Dit zijn tien zaken die Gates voorspelde en inmiddels werkelijkheid zijn geworden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 3 mei 2015

3 Redenen waarom de dollar zijn kracht behoudt

Er zijn steeds meer beleggers en marktvorsers die zich beginnen af te vragen of er een eind aan zit te komen voor de stijging van de dollar. Scott Mather, CIO U.S. Core Strategies van Pimco denkt in ieder geval van niet, zo laat hij weten in een recent bericht.

Mather geeft in dat bericht 3 redenen aan waarom hij denkt dat de dollar nog sterk zal kunnen blijven. Zo wijst hij erop dat ondanks de recent verschenen macro-economische cijfers, de Amerikaanse economie toch de snelste groei van alle ontwikkelde economieën laat zien, terwijl de economieën van de eurozone en Japan onvoldoende groeien op eigen kracht.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 3 mei 2015

‘Defensie wil stekker trekken uit gigantisch, mislukt ICT-project: kosten 433 miljoen’

Het ministerie van Defensie wil niet doorgaan met de ontwikkeling van het grootste en duurste ICT-project van de overheid ooit.

Automatiseringssysteem SPEER is inhoudelijk en financieel een fiasco en daarom wil minister Jeanine Hennis-Plasschaert niet verder met het project, schrijft nrc.next zaterdag op basis van bronnen rondom Defensie en interne documenten die de krant heeft ingezien.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 3 mei 2015

Huis verkopen: zó scoor je op een huizensite

De woningmarkt trekt voorzichtig aan, een mooi moment om je huis in de etalage te zetten. Alleen: hoe zorg je ervoor dat jouw woning opvalt tussen die duizenden andere?

De woningmarkt krabbelt voorzichtig op. NVM-makelaars verkochten de laatste vier kwartalen 121.445 woningen: bijna 50 procent meer dan op het dieptepunt van de crisis.Het gemiddelde huis verwisselt nu voor 211.000 euro van eigenaar. Daarmee wordt het niveau van voor de crisis nog niet gehaald, maar de verkoopprijs ligt wel 2,9 procent hoger dan vorig jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 mei 2015

BNP krijgt nu formeel boete van 8,9 miljard dollar in VS

Het Amerikaanse gerecht heeft BNP Paribas vandaag formeel veroordeeld tot de betaling van een boete van 8,9 miljard dollar wegens schending van embargo's van de Verenigde Staten. De boete is een onderdeel van een akkoord met regulatoren dat in juli 2014 bekendgemaakt werd.