EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13821 tot 13825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Heropening Griekse aandelenbeurs nadert

De heropening van de aandelenbeurs en andere financiële markten in Athene is een stap dichterbij gekomen. De Europese Centrale Bank (ECB) heeft ingestemd met voorstellen die de heropening mogelijk moeten maken, zo liet een woordvoerster van de beurs in Athene dinsdag weten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Domper voor Poetin: China zet gasdeal op laag pitje, Europa blijft cruciaal voor Russen

Rusland zou maar wat graag meer aardgas aan China slijten, als tegenwicht voor de dominante Europese markt. Maar de Chinezen lijken toch zo hun bedenkingen te hebben.

Het leek een geostrategische meesterzet tijdens de Oekraïne-crisis van 2014. De Russische president Vladimir Poetin sloot met zijn Chinese collega Xi Jinpin kort achter elkaar twee grote gasdeals.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Tegen wie vecht Turkije? Navo houdt dinsdag zijn 5de spoedzitting in 66 jaar

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (Navo) houdt dinsdag op vraag van Turkije de vijfde spoedzitting in haar 66-jarig bestaan. De Navo-ambassadeurs willen daar de dreiging die de terreurorganisatie Islamitische Staat voor Turkije betekent evalueren, evenals de acties die Turkije in antwoord daar op heeft ondernomen.

De Turken beroepen zich op artikel 4 van het Navo-verdrag dat elk van de 28 lidstaten de kans biedt dringend advies in te winnen wanneer ze vinden ‘dat hun territoriale integriteit, politieke onafhankelijkheid of veiligheid in gevaar is.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Amerikaanse goudzoekers vinden schat van 1 miljoen dollar voor de kust van Florida

Een familie professionele schattenjagers uit de Amerikaanse staat Florida heeft voor 1 miljoen dollar aan muntstukken en juwelen gevonden in een scheepswrak voor de kust van Florida. Dat meldt Florida Today. Het gaat om het schip Capitana, het vlaggenschip van de Spaanse vloot in de 18de eeuw.

De familie Schmitt, die de ontdekking deed, werkt als onderaannemer voor 1715 Fleet-Queens Jewels LLC, een bedrijf dat zich specialiseert in de zoektocht naar verborgen schatten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Column Kees de Kort | Denk niet te makkelijk over Griekenland

Er is een rapport van het IMF over de eurozone uitgekomen. BNR’s macro-econoom Kees de Kort vindt het niet tegenvallen: “Grosso modo is het IMF wel positief over de eurozone. Het zit wel mee.”

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs