EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13826 tot 13830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 augustus 2015

Jim Sinclair over Goud, Zilver en Aandelen (video)

Deze week was er weer een interview met Jim Sinclair. Mr. Gold hanteert nog steeds zijn koersdoel voor van...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 27 augustus 2015

Deze landen hebben te maken met deflatie

Iedereen weet vast wel hoe gevaarlijk deflatie is. Deflatie zorgt er namelijk voor dat de prijzen dalen en dat de vraag steeds verder afneemt. Veel mensen zullen bij het lezen van deze zin wellicht even achter hun oren krabben. Lagere prijzen zorgen toch juist voor hogere verkopen? Nee, in tijden van deflatie is dit helaas niet het geval. De mensen verwachten immers dat de prijzen verder zullen dalen en stellen daarom hun verkopen uit.

Op dit moment hebben flink wat landen te maken met deflatie. Vooral de groeilanden krijgen maar geen grip op de dalende prijzen. Ook in Amerika en Europa werd lang gevreesd voor deflatie. Op dit moment hebben de Amerikanen en Europeanen nog steeds niet te maken met een overtuigende inflatie, maar van deflatie is gelukkig ook nog geen sprake.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 augustus 2015

Peter Schiff: "Ik moest liegen op TV"

Peter Schiff is een graag geziene gast op economische TV-programma’s. Hij neemt geen blad voor de mond en zijn publiek kan dat appreciëren. Maar soms mag hij blijkbaar niet alles zeggen wat hij denkt op TV.

Peter Schiff is een graag geziene gast op economische TV-programma’s. Hij neemt geen blad voor de mond en zijn publiek kan dat appreciëren. Maar soms mag hij blijkbaar niet alles zeggen wat hij denkt op TV.

Hoewel Schiff steeds verschijnt op TV-stations als CNBC, Bloomberg, Fox Business, etc. is hij geen grote fan van traditionele media. Hij is een goudkever en een Fed-hater, terwijl je op TV niets positiefs hoort over goud en men een en al lof is over de Fed.

Hij gaat meestal als een van de weinigen in tegen de meningen van de mainstream economisten. Het liefst haalt hij uit naar Ben Bernanke, Janet Yellen en Nobelprijswinnaar Paul Krugman.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 augustus 2015

7 financiële fouten die u ieder jaar veel geld kosten

We maken allemaal wel eens fouten. Maar als het op geld aankomt, is het des te pijnlijker om fouten te maken. Toch zijn er een aantal fouten de veel mensen blijven maken. Dit zorgt er voor dat er veel geld verloren gaat. De kortste weg naar rijkdom is door meer te verdienen dan je uitgeeft en dit geld goed te investeren. Zorg er dan ook voor dat je de kosten zo laag mogelijk houdt door deze financiële fouten te vermijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 augustus 2015

'Moderne slavernij' in Italië: Druivenplukkers die voor hongerloon werken, vallen dood in wijngaarden

Tienduizenden fruitplukkers, voornamelijk arme vrouwen en migranten, werken in Italië vaak illegaal voor een hongerloon van 2 euro per uur. Zo kunnen onder meer druiventelers voldoen aan de vraag van toeristen naar wijn. Deze zomer vielen al enkel doden in de wijngaarden van Zuid-Italië.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs