EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13841 tot 13845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Meest paradijslijke strandvilla van Australië staat te koop

Dromen is toegestaan. Dus wat dacht u zoal van de meest paradijslijke strandvilla Down Under dat toepasselijk Heaven's Gate heet? Luxueus wonen in de Whitsundays aan de oostkust van Queensland, op een boogscheut van het Great Barrier Reef. Wij zouden het wel weten! Helaas kan onze beurs niet volgen: het stukje hemel op aarde heeft natuurlijk zo zijn prijs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Finland kreunt onder strakke regels euro, ondanks strenge discipline

Ondanks een tweetalig schoolsysteem, een lage schuldgraad, nauwelijks corruptie, milieuvriendelijk en tot enige tijd geleden één van de modellanden waar overal ter wereld naar verwezen werd is niet alles rozengeur en zonneschijn in dit land. We praten hier over Finland, een land die het pijnlijke bewijs vormt dat het keurslijf van de euro ook nadelen heeft.

Waar de landen in de periferie de nadelen van de euro op heel andere manier beleven dan bijvoorbeeld Finland laat dit nochtans ook in dit Scandinavische land zijn sporen achter. Waar Griekenland vooral last heeft van een te dure euro is in Finland vooral het strakke keurslijf het grootste probleem om de huidige economische recessie te boven te komen. Het land wordt door een toenemend aantal deskundigen dan ook gezien als een voorbeeld-mislukking binnen de euro ondanks de strakke begrotingsdiscipline. Deze deskundigen zijn niet van de minste met onder andere Paul Krugman, winnaar van de nobelprijs economie, in de frontlinie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Chinese beurs zal nog minstens 14% verder dalen

Waar de Chinese aandelenmarkten de laatste weken reeds zwaar in het rood gingen zal deze de komende weken nog minstens 14% verder dalen. De huidige data vertoont opvallend veel gelijkenissen met de beurscrash van 1929 in de Verenigde Staten.

Indien de daling van de Chinese aandelenmarkt dit trading pattern effectief verder zal volgen zal deze verder dalen tot onder de 3200 punten, zelfs na het bloedbad van maandag waarbij de Shanghai Composite Index 8,5% naar beneden viel tot een diepte van 3725,56 ptn. Indien deze daling zich doorzet zal de gecumuleerde daling bijna 38% bedragen. Dit ten opzichte van de 48% daling van de Dow Jones Industrial Average in 1929, welke aantoont dat dit mogelijks zelfs nog dieper kan gaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Leverage COMEX goudmarkt explodeert

De goudprijs op COMEX is de benchmark voor de wereldwijde goudmarkt. COMEX, oftwel Commodity Exchange, is een onderdeel van de New York Mercantile Exchange (NYMEX). Eigenaar van NYMEX is CME, de Chicago Mercantile Exchange, één van de grootste futuresbeurzen ter wereld.

Dagelijks verhandelen traders en beleggers via de COMEX honderdduizenden goudcontracten. Per contract van 100 ounce betekent dit tientallen miljoenen ounces per dag. Ter vergelijking, de wereldwijde jaarproductie van goud lag in 2014 rond de 100 miljoen ounces.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Europa probeert een grote hoop schulden te verbergen

De laatste weken waren we bijna getuigen geweest van een historische gebeurtenis: de zogenaamde Grexit. Maar de Grieken gingen alsnog overstag. Moesten ze voet bij stuk gehouden hebben, zou 75 % van hun schulden afgeboekt worden. Duitsland zou € 90 miljard verliezen en de rest van de eurozone € 250 miljard. Maar er schuilen nog meer Europese schulden dan op het eerste zicht lijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs