EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13851 tot 13855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

IMF waarschuwt: eurozone mag niet op lauweren rusten

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) waarschuwt dat de ontwikkelingen in Griekenland een risico blijven voor de eurozone. De regeringen mogen de omvang van die dreiging niet licht opnemen en "desnoods alle beschikbare instrumenten gebruiken om de besmettingsrisico's uit Griekenland te beheren".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Nederlandse aardolie-import 19% gedaald t.o.v. begin 2012

In april 2015 importeerde Nederland (volgens cijfers van het CBS) 4149 miljoen kg. aardolie. Dat is 16% minder dan in april 2012, toen er 4942 miljoen kg. aardolie werd geïmporteerd. Een flinke afname en dat terwijl de aardolie in 2015 een stuk goedkoper is: $59 per vat (Brent) tegenover $120 per vat in april 2012.

Misschien is april 2015 een maand waarin door toeval minder olie is geïmporteerd, of lag de import in april 2012 door toeval uitzonderlijk hoog.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Zwitserland exporteerde dit jaar al meer dan 600 ton goud naar Azië

Aziatische landen hebben in de eerste helft van dit jaar meer dan 600 ton goud uit Zwitserland gehaald, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Zwitserse douane. Dat is vergelijkbaar met het totale volume in de eerste helft van vorig jaar.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

US Mint hervat verkoop zilveren munten

Met ingang van deze week kunnen leveranciers weer nieuwe zilveren munten bestellen bij de US Mint, zo bericht Reuters. Het Amerikaanse munthuis stopte drie weken geleden met het aannemen van nieuwe bestellingen, omdat de vraag veel groter was dan de productiecapaciteit.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

IMF tegen eurozone: Griekenland blijft een open wond

De ontwikkelingen in Griekenland blijven een risico vormen voor de eurozone. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) maandag.

De ontwikkelingen in Griekenland blijven een risico vormen voor de eurozone. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) maandag.

De organisatie stelt in een rapport over de muntunie dat de autoriteiten niet zelfgenoegzaam over de omvang van de bedreigingen moeten worden.

,,De eurozone is evenwichtiger dan in de afgelopen jaren”, aldus het IMF. ,,Maar de unie blijft blootgesteld worden aan kwetsbaarheden.”

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs