EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13856 tot 13860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Rutger van Zuidam legt Bitcoin en de Blockchain uit aan het Radio1 publiek

Onlangs was Bitcoin specialist Rutger van Zuidam te gast bij Radio 1. De presentatoren kondigden het onderwerp Bitcoin aan als "iets onbegrijpelijks" maar Rutger heeft het weer goed weten over te brengen en uit te leggen. Zo praat Rutger de heer en dame interviewer bij over de werking van Bitcoin en Blockchain en gaat hij in op de actualiteit.  Je kan het segment hieronder bekijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Is the dollar-gold price controlled by JPM in cooperation with the BIS?

To get an answer on this question we have to analyze what is happening on the gold market.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

'De volgende drie jaren worden beter voor Europa,' maar niet om de reden die u denkt

“Er is iets gaande: de afstand tussen arm en rijk wordt te groot. Soms sta ik ervan versteld dat die ongelijkheid nog niet tot meer sociale onrust geleid heeft.”

“Er is iets gaande: de afstand tussen arm en rijk wordt te groot. Soms sta ik ervan versteld dat die ongelijkheid nog niet tot meer sociale onrust geleid heeft.”

Dat zegt Patrick De Maeseneire, de afscheidnemende CEO van het Zwitserse interimconcern Adecco, in een interview met het weekblad Humo.

De Maeseneire vertrekt daar eind deze maand en maakt er plaats voor een andere Belg, Alain Dehaze, die momenteel nog Adecco Frankrijk leidt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Na een renteverhoging stijgt de dollar – of toch niet?

De renteverhoging. Komt hij nu wel of niet dit jaar? Terwijl Hugh Hendry het volume van zijn Franse muziekzender nog maar eens omhoog draait, kunnen we het niet nalaten een opmerkelijke grafiek van Credit Suisse te laten zien. Wie zei ook alweer dat die renteverhoging tot een sterkere dollar zou moeten leiden?

Andrew Harthwaite van Credit Suisse merkt in een rapport op dat het optimisme over de dollar onder marktpartijen wijdverspreid is. Uit een poll van de bank bleek recent dat 70% van hun beleggingsklanten de komende 12 maanden een verdere stijging ziet. Dat is ook de visie van de bank zelf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Handelsoverschot Duitsland naar record

Het handelsoverschot van Duitsland zal dit jaar naar verwachting een nieuw record bereiken dankzij de lagere olie- en gasprijzen. Duitsland is voor een deel van haar energiebehoefte afhankelijk van import en door de scherpe daling van de olieprijs dalen de importkosten. Het Duitse ministerie van Financien voorziet een overschot van 8,1% op de handelsbalans, tegenover 7,6% vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs