EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13896 tot 13900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Standard and Poor’s verlaagt outlook EU van ‘stabiel’ naar ‘negatief’

Voorlopig heeft de EU een kredietwaardigheid die bestempelt kan worden als een AA+, een rating die indiceert dat Europa zo goed als zeker schulden terugbetaalt volgens afgesproken richtlijnen en dus een heel betrouwbare handelspartner is.

Maar volgens Standard and Poor’s is deze beoordeling niet langer accuraat en verlaagt daarom zijn outlook voor de EU van ‘stabiel’ naar ‘negatief’.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Waarom de Saoedi’s failliet kunnen gaan

Ontspannen vakantie vieren aan de Franse Rivièra is er voor koning Salman niet bij. Terwijl hij de rust zo hard nodig heeft. Want al verdienen de Saoedi’s nog steeds bakken met geld, ze strooien ermee alsof olie nog op $ 100 staat. Zo gaf de kersverse 80-jarige koning na zijn kroning in januari nog een cadeautje van $ 32 miljard aan zijn onderdanen.

Saoedi-Arabië is de spil van het OPEC-oliekartel. Terwijl andere leden smokkelden met productiequota, waren het altijd de Arabieren die via hun eigen knoppen zorgden dat de oliemarkt niet overspoeld werd. Waren. Want sinds november vorig jaar is alles anders. De Arabieren besloten toen de voet van het rempedaal te halen en het gaspedaal vol in te trappen. Volgens de Bank of America is het OPEC-oliekartel daarmee “effectief ontbonden“.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Duitsland brengt bijzondere munt van 5 euro uit

Een 5-euromunt die Duitsland begin volgend jaar op de markt brengt, wordt een lust voor verzamelaars. Dat zei althans de ontwerper ervan gisteren tegen de Duitse krant Die Welt. De munt heeft namelijk een blauwe doorschijnende binnenring die is gemaakt van plastic.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

JP Morgan vult goudvoorraad Comex aan

Door de ontwikkelingen van de laatste weken werd er in de blogosphere al volop gespeculeerd op een mogelijke default van de Comex. JP Morgan maakt in één klap een einde aan de geruchten over een default. Het nieuwste voorraadoverzicht van de Comex laat zien dat JP Morgan in één klap haar vrij beschikbare goudvoorraad heeft uitgebreid van 362.000 naar 643.000 troy ounce, een toename van 78% in één dag.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Barrick Gold bereidt zich voor op lagere Goudprijs

Barrick Gold, de grootste goudmijn ter wereld, bereidt zich voor op een goudprijs van $900.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs