Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 13911 tot 13915
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

Fitch positiever over Nederlandse economie

Kredietbeoordelaar Fitch heeft zijn groeivooruitzichten voor de Nederlandse economie naar boven bijgesteld. De firma voorziet nu voor zowel 2015 als 2016 een vooruitgang van 1,7 procent. Bij een eerdere schatting in januari was dat nog respectievelijk 1,2 en 1,4 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 16 mei 2015

Let op!! Zilver breekt uit …

Het heeft eventjes geduurd, maar de zilverprijs breekt nog eens uit. De laatste keer dat de zilverprijs probeerde uit te breken was vorige zomer toen de rally in de kiem werd gesmoord door de rally van de Amerikaanse Dollar. Sindsdien zal zilver terug in een dalende trend … tot nu.

Zilver test momenteel voor de 3e keer de neerwaartse trend sinds juli 2014 en het ziet er sterk naar uit dat het deze keer zal slagen in de opwaartse uitbraak.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Dit land neemt concrete stappen naar een cashloze maatschappij

Er gaat al verschillende jaren het debat of we cash geld nodig hebben in onze maatschappij. Is het digitaal geld een technologische evolutie of zitten er donkere kanten verborgen aan een maatschappij zonder cash geld?

Denemarken is een van de eerste landen die concrete stappen neemt naar een cashloze maatschappij. De Deense overheid heeft een wetvoorstel klaar dat sommige winkels niet meer verplicht zijn om cash geld te accepteren, het gaat hier over benzinestations, restaurants en klerenwinkels.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Meeste miljonairs rekenen zichzelf tot ‘middenklasse’

Miljardair David Tepper heeft zichzelf ooit een ‘vader van middenklasse, gevangen in het lichaam van een rijke man’ genoemd. Maar zoals nu blijkt, zien de meeste miljonairs zichzelf en hun rijkdom als middelmatig.

De meerderheid van miljonairs die ondervraagd werden voor de CNBC Millionaire Survey, gaf aan zichzelf te beschouwen als middenklasse, of ziet zichzelf als de bovenklasse van die groep. En dat terwijl die meerderheid gewoon behoort tot de 10 procent rijkste Amerikanen, zo blijkt uit de survey. Maar liefst 44 procent beschouwt zichzelf als middenklasse en nog eens 40 procent rekent zichzelf tot de ‘upper middle class’. Slechts 4 procent van de miljonairs beschrijft zichzelf echt als rijk en 5 procent beschrijft zichzelf als ‘upper class’.

Bron: Quotenet.nl
Geplaatst: vrijdag 15 mei 2015

Top 6: De rijkste buitenlandse families die hun vermogen in Nederland parkeren

Rijke buitenlanders mogen graag een belangrijk deel van hun bedrijf in Nederlandse holdings onderbrengen. Dit zijn de zes rijkste families die we konden vinden die dat hebben gedaan.

[top 6]