EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13941 tot 13945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Canada maakt zich op voor een recessie

Vandaag tekenen Yatsenyuk – premier van Oekraïne – en Harper – premier van Canada – een nieuw handelsverdrag. Opmerkelijk want momenteel gaat bijna alle economische productie van Oekraïne direct naar het afbetalen van schulden. Volgens professor Oekraïense studies Dominique Arel levert de overeenkomst op korte termijn dan ook absoluut geen economische wonderen op. De buitenlandse schulden van Oekraïne geven een situatie aan die parallel is aan die van Griekenland, aldus Arel. De overeenkomst is volgens hem dan ook vooral van symbolische waarde.

Canada wilt de wereld haar vertrouwen tonen in de Oekraïense inspanningen om schoon schip te maken op politiek en zakelijk vlak. Zij doet dat niet alleen door middel van het nieuwe handelsverdrag maar stuurt ook meer dan $49 miljoen richting Oekraïense initiatieven en programma’s – bedoeld om de westerse bureaucratische democratie te bevorderen. Dit komt bovenop de Canadese uitgaven die zij recentelijk deed in haar betrokkenheid bij de opleiding van Oekraïense gevechtstroepen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Nobelprijswinnaars noemen eisen aan Griekenland waanzin

De aan Griekenland opgelegde bezuinigingen zijn waanzin en pure wraakzucht met als enig doel de volledige vernietiging van de soevereiniteit van het land. Dit stelt de Amerikaanse econoom en Nobelprijswinnaar Paul Krugman maandag op zijn blog.

De aan Griekenland opgelegde bezuinigingen zijn waanzin en pure wraakzucht met als enig doel de volledige vernietiging van de soevereiniteit van het land. Dit stelt de Amerikaanse econoom en Nobelprijswinnaar Paul Krugman maandag op zijn blog.

Krugman is een hartstochtelijk keynesiaan en geharnast tegenstander van bezuinigingen. Hij heeft telkens betoogd dat de Griekse economie kapot is gegaan aan de door Brussel opgelegde bezuinigingen waardoor de koopkracht van de gewone Grieken is aangetast. De economie is daardoor uiteindelijk in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Hij vindt dat juist geld in de verbetering van de Griekse economie had moeten worden geïnvesteerd.

[...]

Lees verder op deMorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Hervormen onder dwang, kan dat wel?

Griekenland heeft wel flink bezuinigd maar heeft de structurele problemen niet aangepakt, vinden de geldschieters. Onder zware curatele van de 'instituties' moeten de Grieken die zwakheden nu alsnog te lijf gaan.

[...]

Lees verder op de Volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Atoomakkoord met Iran drukt olieprijzen

De olieprijzen daalden dinsdag na berichten over een akkoord tussen Westerse landen en Iran over diens atoomprogramma.

De olieprijzen daalden dinsdag na berichten over een akkoord tussen Westerse landen en Iran over diens atoomprogramma.

Het akkoord kan leiden tot een hogere olieproductie in het land dat ooit de op een na grootste producent was binnen OPEC, terwijl het aanbod op de oliemarkt al groter is dan de vraag.

De prijs van een vat Amerikaanse olie daalde rond 10.00 uur met 2 procent tot 51,17 dollar, Brentolie werd 1,7 procent goedkoper op 56,85 dollar per vat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Ook beurs in Athene blijft gesloten

De aandelenbeurs in Athene blijft in navolging van de Griekse banken in ieder geval tot en met morgen gesloten. Dat werd vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs