EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13946 tot 13950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Cyprioot stuurt maand pensioen naar Tsipras om "Griekse bevolking te helpen"

Een tachtigjarige Cyprioot heeft zijn maandelijks pensioen naar de Griekse eerste minister Alexis Tsipras gestuurd, om Griekenland te helpen in de financiële moeilijkheden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

‘Grieken willen tussenoplossing’

Griekenland vraagt de andere eurolanden om een tussenoplossing, die financiële problemen in juli voorkomt. Ondertussen kan dan worden gewerkt aan een oplossing voor de langere termijn. Dat zei een bron binnen de Griekse regering dinsdag tegen persbureau Reuters.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Oostenrijk schaft bankgeheim af om taxshift te financieren

Oostenrijk schaft zijn omstreden bankgeheim af om een grote belastinghervorming te realiseren. De rood-zwarte coalitie behaalde de vereiste tweederdemeerdheid in het parlement dankzij de groenen, die in de oppositie zitten. Het hele pakket hervormingen, dat begin 2016 van kracht wordt, zal de staatskas ongeveer 5 miljard euro opleveren. Het geld dient voor een loonlastenverlaging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Portugal next na Grexit?

Letland liet vandaag Griekenland weten: “Jullie hebben jezelf uit de euro gestemd.” Of toch alsnog de reikende hand? Bondskanselier Merkel sputtert nog tegen, maar president Obama dringt nu bijzonder aan op een deal. Dat geeft goed aan wat er op het spel staat: een hele hoop meer dan Griekenland zelf.

Jeroen Dijsselbloem, aanvoerder van de eurogroep, liet zojuist weten dat het nog steeds wachten is op een Grieks voorstel. Dat irriteerde de Litouwse afdeling in ieder geval behoorlijk: “Bij de Grieken is het altijd mañana (morgen, red.), voor ons is het vandaag al mañana.” Uiterlijk morgen zou er een Grieks voorstel moeten liggen en daarna is het weer vergaderen geblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Regering plunderde kas pensioenfonds

De overheid heeft in de jaren negentig miljarden guldens uit de kas van ambtenarenpensioenfonds ABP geroofd. 

De overheid heeft in de jaren negentig miljarden guldens uit de kas van ambtenarenpensioenfonds ABP geroofd. 

Volgens Van de Poel, van 1997 tot 2002 financieel topman bij het ambtenarenpensioenfonds, heeft de overheid 30 miljard gulden uit het fonds gepakt.

“Toen ik financieel directeur werd lag een rapport van de Algemene Rekenkamer op mijn bureau. Daarin stond dat de regering 30 miljard gulden uit het fonds had gesloopt”, verklaart de oud-topman tegen de middagkrant. “De Rekenkamer was daar ziedend over. Maar niemand las dat rapport en geen journalist schreef erover.''

[...]

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs