Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1396 tot 1400
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Moody’s waarschuwt Britten voor turbulente periode

De situatie zag er al niet geweldig uit voor de Britten na de volksraadpleging over het Europese lidmaatschap, de verrassende uitslag van de Britse verkiezingen maakt het er zeker niet beter op. Voorheen was er een duidelijk richting die gekozen werd, maar nu dat de Conservatieven hun meerderheid kwijt zijn, heerst er alleen maar chaos en onduidelijkheid.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Palladium nadert hoogste prijsniveau in 16 jaar

De prijs van palladium steeg begin deze week naar $893 per troy ounce en staat daarmee bijna weer op het hoogste niveau sinds 2001. De prijs van het edelmetaal is sinds begin vorig jaar sterk gestegen door een sterk toegenomen belangstelling van beleggers. Vorig jaar was palladium ook al het best presterende edelmetaal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Vergeet de Bitcoin! Ethereum op weg om het nieuwe goud te worden

De nieuwste beleggingshype is Ethereum. De waarde van de jonge virtuele munt is geëxplodeerd met een stijging van 5.000 procent. Terwijl Bitcoin voorlopig nog met de meeste aandacht gaat lopen, lijkt Ethereum goed op weg om zijn bekendere zusje te gaan overschaduwen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Olieprijzen zakken verder na cijfers over voorraden VS

De olieprijzen gingen woensdag nog verder omlaag na de publicatie van cijfers over de olievoorraden in de Verenigde Staten.

Uit informatie van het Amerikaanse energiebureau EIA bleek dat de voorraden vorige week beduidend minder sterk krompen dan door de markt werd verwacht.

De prijs van een vat Amerikaanse olie dook kort na bekendmaking van de gegevens 3,3 procent omlaag tot 44,95 dollar en Brentolie zakte 3,1 procent tot 47,18 dollar per vat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Wie binnen 10 jaar op pensioen wil gaan, moet dit advies volgen

Wie binnen de 10 jaar op pensioen wil gaan, kan niet zomaar in het wilde weg iets doen. Daar heb je een plan voor nodig. Dat plan bestaat uit verschillende onderdelen. Een 52-jarige miljonair legt uit hoe hij in 10 jaar financieel onafhankelijk werd.

ESI Money is de website van deze 52-jarige miljonair. ESI staat voor de 3 pijlers die nodig zijn om financiële onafhankelijkheid te bereiken: Earnings (inkomsten), Savings (sparen), Investing (beleggen).

Hoe meer je deze 3 onderdelen beheerst, hoe sneller je op pensioen kan gaan.